Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La enganxina del ase català, maniobra del CNI
25 abr 2004
"DIVIDE Y VENCERÃ?S"
Una insidiosa maniobra el CNI amb l'ajut de La Vanguardia i altres mitjans intenta mitigar l'impacte del catigat impulsant la figura d'un ruc!! com a símbol de la resistència catalana a l'imperiet. Tenim els documents!!
cat.gif
Que el ja entranyable "catigat", tòtem tribal dels indígenes garrafencs (tal com s'explica al fantàstic llibre "Dr. Cat, esgarrapant a tort i a dret", 2a edició per aquest Sant Jordi) reconvertit en icona de resistència anticolonial fa por a l'imperiet, ja ho sabíem.
No sols perquè és molt més bonic que el toro d'Osborn. El gat simbolitza de manera inequívoca la insubmissió, la independència, la mandra i les ganes de que no et toquin els dallonsis. Els gats es fan estimar i es cruspeixen les rates. Els pobres toros, en el millor dels casos, acaben estofats.

L'expansió del catigat ha molestat els dirigents imperials. La solució? Empescar-se una alternativa al toro diferent a la que representa el gat. És a dir, una alternativa al catigat. I què han creat? Un ruc!! Autèntic, no inventem: un ruc. Com tots i totes sabeu, el ruc simbolitza bàsicament tres coses:
1. l'estupidesa total
2. el deixar-se donar gecs de bastonades sense queixar-se
3. el treballar de sol a sols sense cobrar
No cal ser gaire llest per veure que el ruc, com símbol dels catalans/nes reflecteix exactament com l'imperiet vol que siguem. El contrari que el que representa el catigat. Posats a elegir, millor el toro, que al menys té una vida sexual interessant.
Una investigació arriscada m'ha permés arribar a un document secret del CNI que siu així:


"El catigato se está convertiendo en un peligro. Hay que contrarrestarlo y dividir las alternativas al toro hispánico. Proponemos utilizar el burro catalán (nos referimos a una raza de asnos, no a los ya de sobra conocidos habitantes del nordeste peninsular) como símbolo. Los catalanes son tan burros que por el sólo hecho de llamar al burro "burro catalán" seguro que lo compran (aunque valga unos céntimos). Imaginaros, llevar un burro en el coche, recalcando lo que uno es!! En otro país esto sería impensable, pero el masoquismo y la estupidez catalana obran milagros. Tenemos un topo en La Vanguardia que nos a ayudará a publciar la opración y darle vidilla en los medios de comuniación. En unos meses, los burros de los catalanes no se acordarán de los gatos.
Agente 12345-LRDO"

Clar com l'aigua. La conclusió és evident:

NO SIGUEU RUCS, PLANTEU-VOS UN CATIGAT!!
Mira també:
http://www.paisoscatalans.org/catigat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
25 abr 2004
L'ase català contra "la unidad taurina de España": http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/82898
L'ase-trampa?
25 abr 2004
Només has d'entendre l'article com un nombrosos textes en clau de conya de La Lliga anticolonial. Et recomano el seu web. T'hi faràs un fart de riure, segur!!! www.estelnet.com/catigat/

A Girona i sobretot al Pla de l'Estany es veu molt l'enganxina del ruc, el millor de tot es que les dues campanyes són totalment compatibles i encara tens més per triar!!
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
26 abr 2004
-
www.canyacontraespanya.com
El burro és un invent espanyol !
26 abr 2004
Som un grup autònom de catxondeig-català d'alliberament i estem perfectament d'acord amb la teoria dels amics de la Lliga Anticolonial. L'ase català és un intrús, un quintacolumnista, un traïdor, un invent del CNI.

Donem suport al Gat/Cat !

Escamot Autònom d'Esgarrapa-Vidres ! (EAE-V)
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
26 abr 2004
Nego qualsevol relació amb el CNI (ONG pel Cunnilingus al Nord d'Itàlia).

Que cadascú faci el que vulgui!!

www.burrocatala.com o www.estelnet.com/catigat

Més per triar, millor per tothom!!
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
26 abr 2004
Com a català em sento més identificat amb la rebelia del gat que amb la tonteria del burro. No sé vosaltres, però es creïble lo del CNI! :D
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
26 abr 2004
com a català trobo igual de ridicules totes les iniciatives
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
26 abr 2004
els ramaders de rucs son al darrera de l'enganxina de l'ase
26 abr 2004
Es veu que el compte de Godo, l'amo de la Vanguardia, que es tuteja amb els ramaders de bous que han d'anar a l'excorxador circular (dit plaça de bous), d'una conversa amb un d'aquests, un tal Pedro Domecq, que te relacio a la vegada amb un tal Osborne, dit el soberano, va donar-li la idea de crear una versio indigena i etnica de la seva imatge de marca, tant castigada a Catalunya. A partir d'aqui va convidar a uns finos a Jaume Campdeny i Collsacabra, amo de l'unica ramaderia de ruc catala, el "guara". Despres de torrar-lo amb litres de conyac de garrafa i whisky DYC, va oferir-li el patrocini de la campanya d'imatge definitiva, que acabaria amb la decadencia de la ramaderia catalana equina d'aquesta especie d'animal de traccio. La campanya no ha fet mes que començar, i ara els "zombies" catalans tenen una nova distraccio que subtilment els va annexionant mentalment a la clonia.
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
21 mai 2004
Haver de traduïr el nom d'un animal a l'anglès per a que soni català ja té prou mala baba.
VISCA EL GUARÀ CATALÀ!!
Com a mínim és una raça pròpia!!
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
15 des 2004
M'hés igual qui l'hagi inventat, però ja era hora de que algú plantés cara al toro.VISCA CATALUNYA!!!!!!!
Re: La enganxina del ase català, maniobra del CNI
13 feb 2005
Me parece que el burro describe perfectamente lo que todos pensamos de los catalanes. Es muy acertado.
Sindicat