Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Darrera crida per les trobades anticivilització 2004
21 abr 2004
Ja estem a la recta final per les trobades a Osona
undergroundzines.jpg
CRIDA FINAL A LES TROBADES ANTICIVILITZACIÃ.
30 dâabril, 1, 2 i 3 de maig. TEIXINT LA TERENYINA

Portem uns mesos preparant i convocant unes trobades de persones crítiques amb la civilització, o anticivilització.
Que és això de lâanticivilització .... som un corrent crític format per persones que procedim sobretot de lâanarquisme, lâecologisme, lâantiespecisme .... (o de tots tres) i que estenem la crítica al sistema més enllà de lâestructura estatal i econòmica fins els sistemes de dominació tecnoindustrial (des de els transgènics fins les nuclears, del cotxe a la tecnomedicina), tenim la convicció de que qualsevol gestió del sistema derivarà de nou vers la situació actual, no volem heretar les fàbriques, les ciutats, els hospitals, els sistema agroindustrial, les granges de cria intensiva dâanimals, els escorxadors, les famílies, els psiquiàtrics .... tot això que forma lâentramat del que sâanomena civilització i que és la mare dâun holocaust quotidià de persones, dâanimals, dâecosistemes ....
No som una colla de teòrics afeccionats a donar conferències i escriure articles acadèmics ni llibres feixucs dâhistòria, dâeconomia o de política, ens movem per les ràdios lliures, els locals anarquistes, les cases ocupades, els menjadors vegans.... portem a terme les nostres petites accions, contra la transgènia, els cotxes, lâexperimentació amb animals .....
Tampoc estem sols, tenim bona sintonia amb dâaltre gent de lâestat, de Galícia, dâEuzkadi, dâAndalusia, del País Valencià ...... També tenim afinitats amb gent dâaltres parts del mon, algunes persones dâEarth First, de Green Anarchy, de Il Silvestre i sobretot amb moltes individualitats actives.
Volem que els encontres siguin un lloc dâintercanvi i de construcció. Volem bastir una terenyina de grups i persones, associats lliurement, amb relacions horitzontals i tan permanents o tan poc permanents com siguin els seus desigs. Però una xarxa capaç de transmetre informació i experiències dâuna manera eficient, capaç dâestablir relacions de coincidència i de discrepància entre nosaltres, capaç de concitar coincidències en el temps i lâespai per combatre un sistema que destrueix la terra i els seus habitants, però també capaç de fer compatibles els desencontres.

ON SERAN ELS ENCONTRES DEL 2004?
Ara ja podem donar conèixer el lloc on es celebrarà: al terreny dâacampada del âSolell de les Codinesâ? a Montesquiu, un poble dâOsona, al nord de Catalunya.
COM ARRIBAR?
Es pot anar en tren, lâestació de Sant Quirze de Bessora està a 3 Km. Ãs la línia de Barcelona a Puigcerdà. També està ben comunicat en cotxe per la C17 (abans N152). Per qualsevol dubte o pregunta os podeu dirigir a llavorda ARROBA anarchie.net.
Més informació a www.anticivic2004.tk

PROGRAMA PROPOSAT:
Divendres 30.
Acollida dels participants, primera reunió per preparar les activitats dels altres dies.
Dissabte 1,
Mati: teixint la teranyina, com establir una xarxa de relacions, que volem aconseguir, que volem fer i com volem fer-ho.
Tarda: tallers sobre lâartificialització i la nanotecnologia i altres tallers pràctics a concretar.
Diumenge 2,
Mati: noves (i velles) formes dâenfrontar-nos a la civilització en els seus diversos aspectes (grups de debat) el consum, lâautomòbil, el patriarcat, la religió ....
Tarda: taller de tècniques per a lâautonomia incivilitzada i dâaltres tallers pràctics a concretar.
Dilluns 3.
Comiat, i reunions final per acabar temes i concretar qüestions pendents.

ASPECTES DâORGANITZACIÃ:
Cal portar tenda de campanya, sac de dormir o mantes (el maig pot ser fred a Catalunya). El menjar caldrà fer-lo entre tots (al contrari que lâany passat que un col·lectiu assumia, amb recolzament, la elaboració), els convocants prepararan ingredients per el sopar de divendres i els àpats de dissabte i diumenge i lâesmorzar de dilluns, el menjar del divendres i el dinar de dilluns caldrà que cadascú sâorganitzi com vulgui i pugui. Ãs necessari portar coberts plat i got. El cost del menjar lâestimem globalment en uns 6/10 euros diaris, però cal concretar-lo definitivament, pot ser més o menys. El menjar serà vegetarià amb opció vegana.
Sâespera poder preparar alguns actes lúdics per les nits de divendres, de dissabte i de diumenge. Tenim la intenció de disposar de medis audiovisuals per reproduir el material que vulgueu portar. I esperem les col·laboracions de qui vulgui aportar quelcom.
Els nens i les persones que tinguin alguna necessitat especial són benvinguts, per facilitar la seva acollida seria bo, però no és imprescindible, que ens comuniquessin la seva assistència, per facilitar lâaccés, lâacampada i el que calgui.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Darrera crida per les trobades anticivilització 2004
22 abr 2004
"Tenim la intenció de disposar de medis audiovisuals per reproduir el material que vulgueu portar"... aqsts medis no son producte de la civilització q tant odieu? com les tendes, els sacs de dormir, els gots, els plats, els cotxes i els trens q us portaran fins allà... quin cacau mental!

Vaya forma d'atraure gent a la secta!
Sindicato Sindicat