Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
15-MG: II Inspecció de la la base de l'OTAN
20 abr 2004
Com l’any passat, un grup de persones farem d’inspectores i inspectors civils, travessarem públicament les tanques i els fils d’aram, i intentarem arribar a inspeccionar les instal·lacions principals del quarter.
inspeccio1.jpg
15-Mg: II INSPECCIÓ CIVIL DE LA BASE DE L'OTAN A BÉTERA (VALÈNCIA)

Com l’any passat, un grup de persones farem d’inspectores i inspectors civils, travessarem públicament les tanques i els fils d’aram, i intentarem arribar a inspeccionar les instal·lacions principals del quarter.

Per començar, és un bon lloc per a trobar armes de destrucció massiva o informació sobre les que s’amaguen a algunes bases europees dels EUA i de l’OTAN com la que ens ha tocat. Potser també puguen dir-nos alguna cosa sobre altres especialitats de l’OTAN, com les bombes de fragmentació i els projectils d’urani. Però el que serà molt fàcil de provar amb un simple ullada és que la base és una instal·lació de guerra que apunta cap al Sud.

Ja sabem que és possible que es repetisca el que passà fa un any, que les autoritats no faciliten el treball de les inspectores i inspectors. Així que, al menys durant unes hores, tornarem a fer nostres uns terrenys que robaren a la gent de Bétera fa 60 anys. Utilitzant-los per donar un passeig, esmorzar i passar un matí de camp, tornarem a reclamar el tancament de la base, i la seua devolució al poble i a la serra Calderona.

La INSPECCIÓ CIUTADANA o INSPECCIÓ CIVIL de la base de l’OTAN és una protesta o una proposta, depèn còm es mire. Proposta de desobediència civil, col·lectiva i noviolenta, d’insubmissió activa. Proposta de continuar treballant pel tancament de la base i la devolució del terrenys per a usos socials i ecològics. I protesta contra les guerres i els seus preparatius; com per exemple, l’existència dels exèrcits i tota l’estructura militar.

La INSPECCIÓ CIVIL segueix una crida de la Internacional de Resistents a la Guerra (WRI-IRG)per a realitzar activitats contra instal·lacions militar la primera quinzena de maig. En altres llocs ja estan preparant-se coses: accions al camp de maniobres militars de San Gregorio (Saragossa), i una marxa a la base aeronaval d'ús conjunt España-EEUU en Rota (Cadis).

¿Us apunteu?

inspecciociutadana ARROBA yahoo.com
www.inspecciociutadana.com
Mira també:
http://www.inspecciociutadana.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat