Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
La CUP del Masnou per la democràcia participativa
16 abr 2004
La Candidatura d'Unitat Popular del Masnou va enviar una moció a l'Ajuntament de la vila demanant que s'adaptin mesures concretes per afavorir la DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA.
La Candidatura d’Unitat Popular del Masnou planteja mesures per afavorir la democràcia participativa

La Candidatura d’Unitat Popular del Masnou dóna una pas endavant i obliga que l’Ajuntament de la vila es s’emplaci a favor de la democràcia participativa.
El 24 d’abril d’enguany, la CUP del Masnou va presentar una moció per a dinamitzar la ciutadania i per apropar l’ens municipal a la gent. En aquella moció es demanaven una sèrie de compromisos concrets per part del govern municipal per a fomentar l’activitat política. Entre els punts sol·licitats destaquen la creació d’una base de dades on la gent de la vila interessada s’hi pugui afegir per a rebre via correu electrònic tots els afers relacionats amb l’Ajuntament com podrien ser els ordres de dia dels plens, les actes dels mateixos indicant qui vota cada moció i els seus arguments, actes previstos... També es va demanar que la pàgina electrònica web ampliés la informació, que es disposés de fòrums electrònics per discutir obertament les mocions o mesures que va prenent el govern,... La CUP del Masnou creu que el cost d’aquestes mesures és petit i que les millores per afavorir la democràcia participativa són molt evidents.
La resposta del batlle Eduard Gisbert va ser positiva tot i que es va negar a entrar la moció al ple al·legant motius jurídics, ja que als plens només els grups de la corporació poden fer arribar mocions i precs. En tot cas la CUP del Masnou ha estat avisada que en breu rebrà resposta a cadascun dels punts plantejats a la moció que des del punt de vista del batlle “són interessants i coincideixen amb la posada en marxa de la nova web�.

Candidatura d’Unitat Popular del Masnou
15 d’abril del 2004
Mira també:
http://www.paisoscatalans.org/cup-masnou

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat