Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder
ADÉU, JOSEMARI (CAT/CAS)
15 abr 2004
Agur, Josemari, agur. Adéu, Aznar, adéu. Esperem no tornar a haver-te de suportar mai més.
Agur, Josemari, agur. Adéu, Aznar, adéu. Esperem no tornar a haver-te de suportar mai més.

La teva presidència ha estat la de lâintent de retorn al centralisme estatal més retrògrad, la del creixement dels privilegis per als privilegiats, la de la intolerància i la intransigència amb les opinions alienes, la de la manipulació i mistificació informativa, la de la xuleria tavernària de certs ministres, la de la submissió als Estats Units governats pel més tèrbol dels presidents de la seva història.

La teva època ha estat la dels grans escàndols com els del Prestige, lâAVE, el cas Gescartera, lâautoacomiadament multimilionari de Villalonga, el perillós Plan Hidrológico Nacional, el deute interessat amb la Comunidad Andaluza, la privatització o el deteriorament generalitzats dels serveis públics i, sobre tot, el de la participació en lâespoli dâIraq en contra de lâopinió clara i contundent dels ciutadans i les ciutadanes.

No has tingut prou amb malmetre el teixit social a lâEstat Espanyol, incrementar la precarietat en el món del treball, permetre el funcionamentdeficient de lâadministració i afavorir la degradació dels serveis públics, fomentar els enfrontaments entre les diferents comunitats autònomes i incrementar la irracionalitat en la pràctica política, que com a llegat últim ens has deixat la trista sort dâestar en primera línia dels objectius del terrorisme internacional a causa de la participació de lâexercit espanyol a la conquesta dâIraq i del seu petroli.

Aquests són els âgrandes beneficiosâ? que et va prometre el germà del teu amic George Bush? Aquesta és la âpau duradoraâ? dels Estats Units a la qual vas donar suport servil?

Cap ideologia o nacionalisme no justifica la mort dâuna sola persona, sâha sentit dir força els darrers dies. Doncs hi ha altres que pensem també que satisfer la teva vanitat ens ha implicat a tots, sense tenir cap culpa, en la mort de milers de persones a lâIraq. Valia la pena?

Agur, Josemari, agur. Els que tâhem hagut dâaguantar vuit anys tâacomiadem desitjant que a partir dâara no ens torni a tocar la trista sort de patir de nou els âgrandes beneficiosâ? que et va prometre el germà de George Bush.

Esperem que, ara que per fi ens hem lliurat de tu i dels teus aires de mestre dâescola franquista i malcarat, els Estats Units no et recompensin els serveis prestats donant-te cap càrrec internacional. El món sencer no és mereix aquest càstig.

Fins mai més, Aznar.

CGT âFederació Local de Terrassa

--------------------------------------------------------------------------------


Agur, Josemari, agur. Adiós, Aznar, adiós. Esperamos no volver a tenerte que soportar nunca jamás.

Tu presidencia ha sido la del intento de regreso al centralismo estatal más retrógrado, la del crecimiento de los privilegios para los privilegiados, la de la intolerancia y la intransigencia con las opiniones ajenas, la de la manipulación y mistificación informativa, la de la chuleria tavernària de ciertos ministros, la de la sumisión a los Estados Unidos gobernados por el más turbio de los presidentes de su historia.

Tu época ha estado la de los grandes escándalos como los del Prestige, el AVE, el caso Gescartera, el autodespido del multimillonario Villalonga, el peligroso Plan Hidrológico Nacional, la deuda interesada con la Comunidad Andaluza, la privatización o el deterioro generalizados de los servicios públicos y, sobre todo, el de la participación en el espólio de Irak en contra de la opinión clara y contundente de los ciudadanos y las ciudadanas.

No has tenido lo suficiente con malograr el tejido social a lâEstado Español, incrementar la precariedad en el mundo del trabajo, permitir el funcionamiento deficiente de la administración y favorecer la degradación de los servicios públicos, fomentar los enfrentamientos entre las diferentes comunidades autónomas e incrementar la irracionalidad en la práctica política, que como legado último nos has dejado la triste suerte de estar en primera línea de los objetivos del terrorismo internacional debido a la participación de lâejercido español a la conquista del Irak y de su petróleo.

Estos son los âgrandes beneficiosâ? que te prometió el hermano de tu amigo George Bush? Esta es la paz âduraderaâ? de los Estados Unidos a la cual vas apoyar servil?

Ninguna ideología o nacionalismo justifica la muerto de una sola persona, se ha oido decir fuerza los últimos días. Pues hay otros que pensamos también que satisfacer tu vanidad nos ha implicado a todos, sin tener ninguna culpa, en la muerte de miles de personas en Irak. Valía la pena?

Agur, Josemari, agur. Los que te hemos tenido que aguantar ocho años te despedimos deseando que a partir de ahora no nos vuelva a tocar la triste suerte de padecer de nueve los âgrandes beneficiosâ? que te prometió el hermano de George Bush.

Esperamos que, ahora que al fin nos hemos entregado de tú y de tus aires de maestro dâescuela franquista y mlacarado, los Estados Unidos no te recompensen los servicios prestados dándote ningún cargo internacional. El mundo entero no es merece este castigo.

Hasta nunca jamás, Aznar.
CGT âFederación Local de Terrassa
Mira també:
http://www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=1955

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat