Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
DEMÀ 15 D'ABRIL DATA DE DESALLOTJAMENT DEL MONSTRU
14 abr 2004
Demà 15 d'abril el Monstru està amenaçat de desallotjament. Des de fa quasi un any i mig el Monstru està viu i dona cabuda a projectes ben diferents, i serveix de punt de trobada i d'intercanvi per a gent també força diferent. Durant aquest temps li hem anat donant la forma que ara té, i estem contents del resultat. Seguirem donant vida a aquest espai fins l'últim moment.

En un any i mig les coses no han canviat gaire i segueixen havent-hi especuladors i cases buides amb les que especular. Nosaltres tampoc hem canviat gaire, i pensem que un espai com el Monstru ha de continuar existint. El problema de l'accés a una vivenda digna i la manca d'espais per a joves segueix també més viu que mai. Per això no esperarem a que el polític de torn ens doni la solució. Sense demanar permís a ningú recuperarem el que és de tots i de totes.

US CONVOQUEM EL DIJOUS 15 D'ABRIL A LES 8 DEL MATÃ? AL MONSTRU DE BANYOLES, AL C/BANYOLES 5 <M> L4 I L5 VERDAGUER (cola't!).

Esmorzar, música, futbolín i resistència !!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: DEMÀ 15 D'ABRIL DATA DE DESALLOTJAMENT DEL MONSTRU
14 abr 2004
HURRA!! POR FIN DESALOJAN A ESTOS GUARRUZOS! HABER SI ASI PODEMOS DESCANSAR EN PAZ POR LAS NOCHES Y PODEMOS SACAR A NUESTROS HIJOS SIN MIEDO A LA CALLE
Re: DEMÀ 15 D'ABRIL DATA DE DESALLOTJAMENT DEL MONSTRU
14 abr 2004
tus hijos tendrian q tener miedo de ti, q les llevaras a una vida rutinaria i de kompetizion la qual ya perdieron desde el principio.. estoy seguro q dormias por las notxes, tu konszienzia, no komo la nuestra, vive trankila kuando ve a un pobre muriendose de hambe y mojandose en medio de la kalle por no disponer de un sitio donde eixoplugar-se... feliz ignorante.. VISKA EL MONSTRU, ENDAVANT AMB LA LLUITA I AMB AKEST ESPAI ALLIBERAT, DEMANO PERDO PER NO PODER ASSISTIR, I ESPERO Q ELS Q PUGUIN, HI VAGIN, L'HAMSA ES QUEDA, I EL MONSTRU TAMBÉ!
Re: DEMÀ 15 D'ABRIL DATA DE DESALLOTJAMENT DEL MONSTRU
14 abr 2004
lamentables aportacions tant de "un vecino" com de "akratando". Exemples clars de demagògia.
Salut,Républica i llarga vida al monstru
Re: DEMÀ 15 D'ABRIL DATA DE DESALLOTJAMENT DEL MONSTRU
14 abr 2004
No passaran!!! Alla hi serem totes i tots.
Sindicat Terrassa