Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
14 abr 2004
Unos radicales nacionalistas marroquies tomaron ayer el islote de perejil, eran miembros del Partido de la Justicia y el Desarrollo que dirige M. Abdelkrim Khatib, recientemente en revistas propagandistas fundamentalistas marroquies como "Maroc Hebdo"ya se había anunciado la intención de este grupo extremista de entrar en una escalada de provocaciones a España con la intención de provocar una "guerra santa" y recuperar el territorio mítico de Al Andalus, esta nueva provocación en perejil, que no olvidemos sigue siendo territorio español de hecho y de derecho, sería la clara muestra de intenciones de una cada vez más fanatizada población marroquí. Los radicales ocupantes fueron desalojados de la isla por la guardia civil. Hay que subrayar que salvo la prensa marroquí fundamentalista, ( se puede leer en la web del Partido de la justicia y el desarrollo ) la prensa oficial de Marruecos asi como los medios de desinformación españoles han silenciado este hecho, haciendo como se suele hacer que silenciando el problema se cree que desaparece el problema.
El posicionamiento de aznar a favor del imperialismo americano va ha arrastrar a consencuencias nefastas no solo a la geopolitica hispanomarroquí, que ya lo está, sino que puede ser el aviso prebelico , que ya se anunciaba años atras y del que aznar y las autoridades españolas eran conscientes que podían desencadenar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
14 abr 2004
El julivert (perejil) africà per als africans! I Ceuta i Melilla també. I les Canàries independents!

Per a radicals nacionalistes espanyolistes i imperialistes els de la cabra, el Trillo i el Bono.
Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
14 abr 2004
¿¿¿¿¿¡¡¡¡¡No olvidemos sigue siendo territorio español de hecho y de derecho, sería la clara muestra de intenciones de una cada vez más fanatizada población marroquí????!!!!!!!
Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
14 abr 2004
una provocaión infantil no crees?

Ya me dirás que ganarian con el perejil y ya me dirás cómo se sostiene el hecho de querer recuperar Al.landalus.

Estos hechos son solo publicidad interna anti-español y no nos afecta en absoluto.
Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
14 abr 2004
METER MIEDO,que poca imaginación,siglos con la misma aburrida táctica,intentar asustar a la población.Zzzzzzzzzzzzzzzz
Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
14 abr 2004
Porfavor, pq no poneis la fuente de información? sería bueno que cada uno puedo contrastar la noticia y ver de dónde sale.
No dudo de tu veracidad, pero a veces hay algunos artículos que se ponen por poner.
Si es cierto lo que dices, que el perejil quede para las aves.
salut!
Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
14 abr 2004
"mda" i "amhed" es un petit exemple dels freakiefatxes que s'arroseguen per Indymedia intentant omplir-la de la seva merda.
Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
15 abr 2004
uf quin fàstic de decadents

ahmed que ets un decadent! fikifatxa com diu el company
Re: SITUACIÓN PREBELICA ENTRE MARRUECOS Y EL ESTADO ESPAÑOL
15 abr 2004
Parteixo d'un axioma : les situacions pre-bèliques les fabriquen i propaguen els que les necessiten pels seus tèrbols negocis politics i econòmics.

Pregunto : És una necessitat aquesta futura guerra per a la classe treballadora marroquí, per als camperols pobres expulsats del camp per les noves grans explotacions agràries capitalistes d'elevada productivitat, per als treballadors i camperols forçats a emigrar ...?.

En absolut, els seus interessos objectius estan en una altra direcció : la de enderrocar la podrida i anacrònica monarquia alauita i obrir el país a una democràcia burgesa real (si és que no es pot anar més enllà !!! tan de bo !!!) que permeti drets d'expressió, associació, manifestació, politics, etc. reals; i no pas totalment ficticis com passa fins el dia d'avui (llegiu el llibre "nuestro amigo el rey" dedicat al pare de l'actual monarca Hassan II, on s'expliquen amb pels i senyals tots els detalls de la bàrbara "democràcia" sota regnat alauita).

I a l'estat espanyol, qui té algun interès en fabricar guerres amb el Marroc ?. Els treballadors ?. Absolutament no. Parlo per mi. Jo soc un treballador i m'importa un rave l'illa del julivert. Seria absurd anar a morir per una pedra al mig del mar a tocar d'Àfrica, que fins i tot al servei cartogràfic de l'Ejército saben que pertany al Marroc.

Els únics interessats a l'estat espanyol a crear una confrontació són la fracció feixista de la gran burgesia i tots els seus lacais i propagandistes. Ells creuen que una "creuada" anti-marroquina, després de l'Onze de Març, podria retornar-los el "prestigi" que han perdut amb les seves escandaloses mentides i manipulacions sobre l'atemptat ...
Sindicato Sindicat