Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Acaben de desallotjar el Xaloc!
14 abr 2004
Acaben de desallotjar el Xaloc a Valencia!
Acaba d'arribarme la informacio, i solament se que l'han desallotjat i crec qe no han habut incidents (crec).
Lamente no donar mes info pero es el que m'ha arribat....

un altre desallotjament com els ultims que estem veient... Hem de posar Valencia bonica per a la copa america!!!
Cada desallotjament a Valencia, un Creuer enfonsat!!! avall la copa america!!!
salut i bons aliments

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acaben de desallotjar el Xaloc!
14 abr 2004
podeu confirmar!!????
Re: Acaben de desallotjar el Xaloc!
14 abr 2004
Que va!!No lhan desllotgada hi te lordre pero sembla que te per a llarg.Sembla que lordre definitiva saplacara uns mesos
SI LAN DESALLOTJAT!!!
14 abr 2004
Desallotjades el C.S.O. Xaloc i vivendes C/ En Borràs

x Contra Infos València - [ 14.04.04 - 22:26 ]

Aquest matí ha sigut desallotjat el centre social ocupat El Xaloc i les diverses vivendes okupades al mateix edifici.
El Xaloc, que dúia més de 5 anys funcionant com a centre social al barri del Carme, va rebre a Febrer d'enguany la negativa de renovació del contracte mensual de lloguer. A partir del mes de Març continuava funcionant el centre social, aleshores ocupat, com de costum, albergant diverses activitats com concerts, xerrades, la fira del llibre anarquista, menjadors pro-preses,...
Aquest edifici ha sigut recentment venut a una constructora per una immobiliària, la qual havia deixat de renovar els contractes que enguany acabaven. Els inquilins, avisats en menys dos mesos d'antelació, han hagut d'anar-se'n.
Fèia unes setmanes que diverses vivendes buïdes havien sigut okupades. Aquest matí, a l'hora que desallotjaven el Xaloc, han desallotjat també als nous inquilins de la vivenda.

De moment aquesta és la informació. Anirem informant de més detalls i convocatòries


COMUNICADO DESDE LA ASAMBLEA DEL C.S.A. XALOC

x Contra Infos València - [ 15.04.04 - 00:48 ]


El c.s.a. XALOC, desalojado.

Hoy 14 de abril, miércoles, ha sido desalojado el centro social autogestionado XALOC. Han aparecido a las diez de la mañana personajes de la inmobiliaria y la constructora propietarias del edificio acompañados de dos patrullas de la nazional y han entrado en el bajo y en las casas de la finca que estaban ocupadas.
En el momento del desalojo no había gente en el interior del xaloc pero a lo largo de la mañana han aparecido compañeras que, previa identificación, han podido sacar algo de material, aunque no el material escrito que ha quedado en las manazas de la brigada de información.
El centro social xaloc llevaba funcionando cerca de seis años de forma asamblearia y en su interior se ha dado cabida a múltiples proyectos y a colectivos que lo han utilizado como punto de encuentro. El local estaba alquilado hasta el pasado mes de marzo, cuando la inmobiliaria decidió no renovar el contrato tras venderlo a una constructora que pretende especular con los pisos.
Desde el xaloc, y la distribuidora soroll, hemos intentado difundir al máximo ideas y formas de funcionar autónomas y horizontales, tratando de fomentar una lucha antagonista a este sistema.
Ya avisaremos de las próximas convocatorias que hagamos desde la asamblea, y os animamos a que os paséis por el comedor de este sábado 17 y así os contamos como está el tema, hablamos y comemos y todo eso. El comedor será, como siempre, en la puerta del xaloc, en la calle.


http://www.carteleralibertaria.org

salut!!!
Re: Acaben de desallotjar el Xaloc!
15 abr 2004
CONTRA L'ESPECULACIÓ, OKUPACIÓ!!!!
CAP DESSALLOTJAMENT SENSE RESPOSTA!!!!
Sindicat Terrassa