Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Mor un iraquià a causa de la pallissa propinada pels soldats d'EEUU després de negar-se a retirar un retrat de Sadr.
14 abr 2004
L'Iraq.- (EUROPAPRESS) - Un iraquià va sucumbir a les seves ferides després de rebre una forta pallissa amb porres pels soldats nord-americans després de negar-se a retirar del seu automòbil una fotografia del líder radical chií Moqtada Sadr, segons va informar avui la Policia.
La víctima va ser detinguda ahir a la nit per diversos soldats americans que participaven a operacions d'escorcoll en un carrer del centre de Kut (180 quilòmetres al sud-est de Bagdad), va informar el tinent Mohamed Abdel Abbas a AFP. Després que l'home es negués a retirar el retrat de Moqtada Sadr del seu vehicle, els soldats el van obligar a baixar de l'automòbil i van començar a copejar-lo amb els seves porres, va afegir. El director de l'hospital general de Kut, Qassem Hassan, va informar que l'home, de nom Salem Hassan i habitant de l'extraradi de Kut, va morir per les ferides sofertes durant la pallissa. Un portaveu de l'Exèrcit nord-americà, contactat per AFP, no va poder confirmar aquestes informacions. Així mateix, les tropes americanes han detingut en el mateix barri a cinc homes vestits amb samarretes i pantalons negres, uniforme habitual de l'Exèrcit del Mehdi, format pels partidaris i els milicians de Moqtada Sadr

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mor un iraquià a causa de la pallissa propinada pels soldats d'EEUU després de negar-se a retirar un retrat de Sadr.
14 abr 2004
Aquesta és la llibertat (de culte, de pensament, d'expressió, de premsa, de reunió, de sindicació ...) de la que són portadors els marranos, perdó, els marines USA.

Igualito igualito que el defunto del abuelito Hitler (i que el abuelete Asnar, encara que aquest encara no és difunt, però si els bàrbars d'Al-Qaeda es deixessin de monstruositats atacant innocents i es dediquessin a castigar els culpables ...bé, amb una mica de sort Asnar també seria difunt ben aviat).
Sindicato Sindicat