Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
acció solidària amb el csoa hamsa
14 abr 2004
un grup de persones ha okupat durant una hora la casa del mig, subseu de districte de sants montjuïc, amb l'objectiu de donar ressò a la situació de l'hamsa i assenyalar l'ajuntament de barcelona com a coresponsable del desallotjament del centre social
Defensem_l.doc
Defensem l.doc (23 KiB)
L'okupació de la "casa del mig" és una acció de solidaritat amb el Centre Social Okupat i Autogestionat HAMSA que després de vuit anys de donar una alternativa política a la falta dâespais per a la gent del barri, avui es troba en perill de desallotjament.
Però no és únicament una acció de solidaritat: és també una acció de denúncia contra lâespeculació immobiliària que destruirà el projecte social de lâHAMSA, contra el model de ciutat-empresa , contra un Pla Especial de Reforma Interior que privilegia la construcció dâhabitatge privat i pàrkings per a automòbils per sobre dels espais necessaris de relació humana: públics, gratuïts, lliures.
Es tracta també d'una acció de denúncia de la hipocresia de lâAdministració Municipal i del âgovern tripartit de progrésâ? (PSC-ERC-IC/EUiA), que sâomple la boca de paraules meravelloses com habitatge per tothom mentre amb la pràctica quotidiana dobleguen els genolls miserablement als interessos del gran capital immobiliari.
Hem triat un equipament institucional com la Casa del Mig per a realitzar aquesta acció. Aquest equipament havia estat utilitzat per nombrosos grups socials del barri (juvenils, de solidaritat, teatrals,...), fins que a través de la mentida i de maniobres típicament partidistes, el Districte va aconseguir expulsar a la gent que li donava ús i vida.
Els centres socials autogestionats i okupats es troben a les antípodes dâaquest model empresarial i burocràtic. Per això el Districte els desallotja, perquè no vol comparacions odioses ni creativitat lliure i rebel que contraresti la seva publicitadíssima âparticipació ciutadanaâ?, que d'altra banda no es creu ningú.

Defensem els centres socials, defensem els espais alliberats.

Solidàries amb l'Hamsa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: acció solidària amb el csoa hamsa
14 abr 2004
mi soporte para la hamsa y la gente que está realizando las acciones de solidaridad!

también tengo una pequeña crítica, no de la acción, sino por la difusión del comunicado en formato .doc

http://www.sindominio.net/ayuda/word.shtml explica detalladamente porque son preferibles formatos como rtf, pdf, html, texto plano, ...

o como dice la firma de correo de un compañero:

"comunicar tus movidas con documentos word es como organizar una convención contra el capitalismo en un centro comercial"
Re: acció solidària amb el csoa hamsa
06 ago 2004
Esperu k els maderos deixin d tokar els kollons als okupes del csoa hamsa ya k ells no an fet res!! estik d'akord amb ells x lo k van fer d'atakar als monos!!!! ELLS S'HO AN GUANYAT!! ANIM CSOA HAMSAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Re: acció solidària amb el csoa hamsa
06 ago 2004
Ara estik una mika més centrada. Per la tele vaig eskoltar k els polis els havien fet fora perke alla on estaven els okupes estava en perill d'enderrocamen i ke per aixo els van desallotjar, pro tot i aixi estik d'akord am els okupes per demostrar ke no els poden desallotjar aixi kom aixi i arrastrant-los pel terra kom van ensenyar fa 2 dies les imatges del 3/24, espero ke tots hi sortim guanyant
Sindicat