Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
El Circ Cric al Forum
13 abr 2004
Doncs si, el Circ Cric utilitza la "gallina" del Forum en la seva propaganda. És col·laborador? Tant si val, té penjat el logo del fotut Forum a la seva publicitat, i per contra està a pallassos sense fronteres, que té un caràcter humanitari, intenta millorar la situació de refugiats i portar somriures a zones en conflicte i promoure actituts solidaries.

Circ Cric al costat d'empreses de guerra com la Caixa i d'altres. On és el vostre lloc: amb PSF o al Forum?

Probablement la pela és la pela, no?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Circ Cric al Forum
13 abr 2004
probablement les mangranes són tan podrides i fa tant que el darrer ocell els hi arrencà la corona que ja no cal ni recollir-les

es podriran soles
Re: El Circ Cric al Forum
13 abr 2004
molta gent ha treballat al Fòrum i ningú els ho ha retret. Si els del Cric hi van, perquè els ofereixen feina, què voleu que sus digui, que ho facin i ja està. Són contractats i de dignitat no es viu. No cal ser tan purs per mantenir actituds lògiques.
Re: El Circ Cric al Forum
13 abr 2004
No es cuestion de ser puros sino dignos y vivir coherentemente con lo que uno proclama.
Pero claro os puede más la pasta, coño que no se moriran de hambre por no aparecer en el forum.
PERO SU DIGNIDAD SI QUE HA MUERTO
Re: El Circ Cric al Forum
13 abr 2004
No es que solament trevalli pel forum, sino que son (tal i com dieuen a la seva pagina oficial http://www.circ-crac.com/c_prescric.html): Embajadores por España del Forum Barcelona 2004.

Coses interesants que també diuen a la seva pag:
Una estructura sostenible.
Un mensaje escénico por una cultura de paz.

També s'ha de dir que el circ, debia de ser un dels espectacles centrals del forum (al menys aixó volien els organitzadors del forum cap el 2002), ja que volien portar diferents circs doncs els terrenys on es fa el forum (sant adrià de besòs), es la població d'on eren els integrants del historic circ ralui (o algo així) i els volien portar també (crec que ha quedat descafeinat doncs trobar circs que puguin complir un requisits mínims d'estil forum (ay! els animals) no era facil trobar-ne, per això opten per petits animadors, que no importa que els malpaguin-esclavitzin doncs com que no hi ha asociacions de defensa dels humans esclavitzats.... contractats per empreses de treball temporal... (si es que no hi ha res com ser gos, o gat, o ...).
El tortell poltrona (ex mascota de l'equip de basquet del joventut de badalona) amb tal de dir que salva el circ es capaç del que sigui.
Sindicat