Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
"Alliberadors animals": bojos i irresponsables
12 abr 2004
La última gracieta dels animalistes ha causat de moment la mort de 500 animals i una persona ferida.
EL FRENTE DE LIBERACIÓN ANIMAL LIBERÓ 6.500
Se busca visón, muy peligroso

EFE



Uno de los visones capturados. (EFE)

A D E M Ã? S ...

Un grupo de ecologistas asalta una granja de visones y libera a más de 6.000 hembras (WM / RM)




NOTICIAS RELACIONADAS



CARRAL (A CORUÑA).- Miembros de Protección Civil, de la Policía Local y del servicio de extinción de incendios continúan la búsqueda de los entre 500 y 800 visones que siguen en libertad de los 6.500 a los que el Frente de Liberación Animal abrió las jaulas de una granja de Carral (A Coruña). El alcalde pide precaución en la captura de estos depredadores, considerados 'muy peligrosos'.

Mientras tanto, el alcalde de este municipio coruñés, José Luis Fernández, ha hecho público h un bando, en el que pide la colaboración de los ciudadanos para tratar de localizar estos ejemplares, considerados como "muy peligrosos".

En el escrito, distribuido por los distintos establecimientos públicos de Carral, el alcalde pide a la población que llamen al Ayuntamiento o a Protección Civil en caso de encontrar a alguno de estos animales, para tratar de capturarlos.

Se calcula que entre 500 y 800 visones, de los 6.500 que fueron "liberados", presuntamente, por el grupo ecologista Frente de Liberación Animal, continúan desaparecidos, después de que el grupo ecologista realizara un boquete en el muro de las instalaciones y abrieran las jaulas en las que se encontraban los animales.

Los investigadores centran las pesquisas en la supuesta participación del grupo ecologista Frente de Liberación Animal, indicaron fuentes próximas a la investigación.

El alcalde de Carral, José Luis Fernández Mouriño, destacó la dificultad existente para localizar a los visones debido a que son animales "muy escurridizos", aunque se mostró convencido de que éstos se dejarán ver en las próximas horas por los núcleos de población, ya que bajarán a buscar agua y comida.

Fernández advirtió del peligro que supone tratar de cazar estos animales sin la ayuda de personal especializado, porque muerden cuando se les intenta coger.

De hecho, recordó que uno de los operarios que participaban en las labores de búsqueda el pasado sábado resultó herido en un dedo, después de que uno de estos ejemplares le mordiera en el momento en que intentaba capturarlo.

Según informaron fuentes de Protección Civil, se han recuperado alrededor de 4.700 ejemplares y han aparecido muertos unos 500.

Para avisar al dispositivo de búsqueda, se han habilitado los siguientes teléfonos: 650.471353-650.475441, pertenecientes a Protección Civil, y 981.660002 al Ayuntamiento.
Mira també:
http://www.elmundo.es/elmundo/2004/04/12/ciencia/1081785237.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
12 abr 2004
Son perillosos perque s'ho mengen tot, des de petits rossegadors a aus, i en una quantitat de 600 o 800 faràn una massacre entre al medi ambient de les rodalíes del poble de Carral. Hi ha gent que va de "alliberadors animals" o d'altres coses que no tenen ni puta idea del que parlen pero, aixó sí, tenen claríssim que tothom es "reformista" o qualsevol altre parida excepte ells. Es increible que gent autoanomenada "ecologista" no siguin capaços de saber el mal que suposava aquesta acció!!
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
L´animalisme no es ecologisme, aviam si queda clar.
Els animals han estat alliberats i com a mínim ho han gaudit durant unes hores.
Però la qüestió bàsica es infringir danys económics a l´empresa que sotmet i mata a aquests animals (per despres fer abrics am la seva pell).
Tandebó hagin tingut tantes perdues que no puguin continuar amb el negoci i d´aquesta manera no pateixin més animals.
Visca l´ALF!
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
Em sembla molt bé que s'actui contra l'empresa, pero s'ha de ser imbecil de voler alliberar aquests animals provocant un brutal daltabaix ecològic a les seves rodalies. Els visons són depredadors petits pero implacables , l'impacte de tants en la fauna local deu haver estat fortíssim.
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
El daltabaix ecològic no l'han provocat ells, el daltabaix ecològic és molt més gran que només això. Em quedo amb l'imatge patètica dels animalons fugint: posa de relleu l'estupidesa del sistema, no la dels "animalistes".

Endevant la gent que lluita!
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
Em sembla patetic que tanta gent dels "moviments alternatius" dongui tant poc credit als mitjans del poder per unes coses i despres s'empassi unes altres mentides tant facilment.

No veieu que el negoci dels abrics de pells es una industria multimillonaria a Galicia i que els interessa descreditar al maxim aquest tipus d'accions?

No us creieu tant facilment els contes de la poli i dels empresaris de la industria pelletera.

VISCA l'ALF!
LLIBERTAT ANIMALS PRESOS!
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
Jajaja una persona herida por un vison? ME ALEGRO. Era una persona que inytentaba capturar a un animal inocente para devolverlo a su centro de tortura i ayudar a convertirlo en un PUTO ABRIGO DE PIEL.

Guerra a los explotadores!
LIBERACION ANIMAL YA!
Per l'alliberació animal¡¡¡¡¡
13 abr 2004
Pareix mentida, es cregueu el que us comvé dels mitjans , està clar que els animals podrien causar un desequilibri ecológic, que s'agués pogut montar d¡altra manera, i milers d'etc... pero qui es qui allibera a eixos animals? els que sols feu que criticar l'acció i no donar solucions? o serà que critiqueu tant per cregueu que els animals no tenen dret a la llibertat i a gaudir de la seua PROPIA vida??? està clar que eixos animals anaven a estar poc de temps en llibertat degut a l'escandol que s'ha donat i als interessos d'uns i altres, llavors el desequilibri s'ha quedat en rés, per acabar, mirem-se tots al melic i preguntem-nos quins desequilibris causem al món personalment, que hi han de molts, desequilibra mès l'automóvil, el que consumeixes, el treballar a auna industria, el consumisme, i milers d'etc... moltes d'aquestes coses em direu que son indispensables ( ej: treballar a una indistria ) llavors no critiqueu tant a la lleugera...
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
ei, que una cosa no treu l'altra.

Em sembla de pena que es "cultivin" animals per fer abrics de pell com si es tractés de plantar cebes per fer calçots.

Això no treu que ja que el alliberes en siguis responsable del que això ocasiona i per tant cal calcular, en tots els sentits, els efectes de la teva acció.

és probable doncs, que al marge d'un efecte de pèrdues econòmiques per a la empresa en qüestió i de donar a pensar a la gent sobre el vestir pells, també s'hagi col.laborat en desetabilitzar un ecosistema. I crec que amb això últim hi hem de ser tots respectuosos.

Hauria preferit una altra alternativa però al no conèixer el lloc tampoc la puc proposar gaire. Què tal deixar anar els visons per les cases dels gerifaltes de turno.

En tot cas, es podria haver acabat l'acció d'una altra forma…

apa siau.

ah! i si voleu podeu tornar a parlar de que les empreses pelleteres són molt dolentes però no treu la segona part del que deia. Una mica d'autocrítica va bé per millorar.
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
Be els visons alliberats crec que no son autoctons de Galizia, segur que pertorbaran d'alguna manera l'ecosistema... de tota manera l'ecosistema ja està molt pertorbat i d'animals exòtics corrent pel medi n'hi ha a cabaços (tortugues de califòrnia, rossinyols xinesos, cotorres argentines.....). Els daltabaixos greus i irreparables els produeixen les destruccions dels ecosistemes i això es fa cada dia sense massa oposició (sobretot dels realistes) COBEGA al Vallès, el Pla Ponent al Baix Llobregat, el TAV .....
Animals engarjolats potser mataran alguna presa, potser algun sobreviurà, però el més probable es que morin la majoria, malalts, atropellats, caçats ..... La finalitat de l'acció no era, crec, adoptar els visons, sols donar una oportunitat, provocar danys a l'empresa y fer una acció simbólica (cosa plenament aconseguida).
Resulta còmica la notícia d'un humà ferit per un visó (que s'esperaba). Resulten bastant ridículs els escarafalls proteccionistes. Les comparacións antropocèntriques.. els visons depredadors IMPLACABLES (??). Les crides al seny i les pocasoltades de l'estil de deixar anar als pobres animals a les cases de "gerifaltes"... en fi...
per l'alucinat
13 abr 2004
tens una visió molt idílica del medi natural de les zones agraries de Galisia... els visons moriran de gana.
A, i l'unic animal que menja tota mena de vegetals, animals (incloses persones) i minerals és l'ésser humà civilitzat.
Endavant
13 abr 2004
Endavant amb l'alliberació animal!
Felicitats companys/es.

...no t'ho pensis dues voltes...
Fes-te vegà/na!!!
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
L'alliberament dels visons potser ha molestat a l'empresa que els criava, el que em sembla perfecte, pero sobretot ha tingut un impacte negatiu al ecosistema que hi ha al voltant. Aixó demostra que aquests "animalistes" no tenen ni idea del que diuen defensar. Aixó és el que he escrit des del començament i ho segueixo mantenint, em sembla molt bé fer accions contra el "cultiu" dels visons i altres animals només per la seva pell pero no així perque només s'aconsegueix perjudicar la natura!!
ah maria qui ha ningu
13 abr 2004
me fa l'efecte, que entre neorrurals de classe mitja i ecologistes de postal nomes ens faltava aquesta ara, animalistes d'asfalt i metro... el camp va llest
re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
Bè i tú que dius de ecologistes de postal y neorurals de clase mitja, ( a quí et refereixes concretament ? ) i quines alternatives o vies i mostres als demès???
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
l'unic qe ha perturbat l'ecosistema de tot el globus terraqui a sigut l'esser humà, per que ara s'alliberin 1's quants visons no li pasara reee al ecosistema gallec, els visons menjen petits rosegadors com conills, rates; ocells com perdius; amfibis com gripaus, granotes etc... si 1 animal a atacat a 1 persona serà pq s'ha sentit en perill...
als alliberadors no els han atacat oi??
endavant frente de liberación animal!!!!!
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
13 abr 2004
S'han deixat anar entre 600 i 800 visons que son uns depredadors petits pero voraços que mengen tota mena de petites bestioles, des de rossegadors aus passant per insectes. L'arribada de tants visons de cop a l'entorn de la fàbrica deu haver estat perjudicial. L'acció d'aquesta penya ha estat una gran cagada, només aconsegueix que dubtem sobre si realment tenen idea del que parlen i del que volen. Perque hi han coses que per poc que sàpigue són evidents, com els efectes de l'alliberament massiu dels visons.

Dir aixó no es contradiu amb la crítica rotunda contra la cria de visons per la seva pell, em sembla bé fer actes de denúcia encara que una miqueta, només una miqueta si us plau, més ben pensats. Sembla que els feia molta il.lusió fer una acció de comando nocturna i amb la cara tapada, tanta que no van pensar en els seus efectes.

La defensa que fan alguns d'aquest "Front d'Alliberament Animal" com si fos l'avantguarda i la darrera esperança de tots els megalluitadors revolucionaris del món, sense ser capaços ni de voler entendre que aquesta acció ha estat una gran cagada, es una mica patética.

Hem preocupem els visons, les foques i la natura en general pero la veritat es que per molt dolents que siguem les persones, com diuen alguns que som per aquí, em fa molt més mal veure nens passant gana o maltractats. Tot té el seu lloc i el seu moment, també la natura, pero en aquests posts sembla que per alguns no hi hagi res més que aixó.

Dit aixó, expressar la meva solidaritat amb els visons que són les víctimes de tots plegats.
jajaja, caram quants ecolègs saberuts!
14 abr 2004
a veure primer informem-nos

http://www.juntadeandalucia.es/medioambiente/revistama/revista_ma44/ma44

però tothom tranquil, quatre conills van afectar a tot austràlia, les rates que anaven a les bodegues dels vaixells arreconen les espècies endèmiques de Canàries i l'ungla de gat està destrossant els ecosistemes costaners del mediterrani.

Ara els del FLA ho han fet tot de puta mare i aquí no passa res! mooooooolt bé, d'això en dic jo ser objectiu i autocrític.

Ara es el moment de dir que el ser humà és qui més destrossa el medi ambient. ooooooh, molt bé i ?¿? això vol dir que els visons no afectaran negativament sobre el medi? aaaaah.
Re: "Alliberadors animals": bojos i irresponsables
23 oct 2005
jo sec informacio per col·legi k me estan demanant

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more