Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : guerra
Al Jazeera al dia (Dissabte 10 d´Abril)
10 abr 2004
iraq
Aljazzera al dia: Dissabte 10 d´Abril 10,00 del matí:
Dos soldats i alguns civils nord-americans perduts a prop de Bagdad: (6,07 GMT)
Traduït per Joan Ramon

L’exèrcit dels EUA ha dit aquest Divendres que un nombre desconegut de civils contractistes nord-americans estan també perduts a causa del mateix atac. Testimonis allí present afirmen que el comboi estava format per vehicles militars dels EUA i tancs de combustible.

« Hi ha dos soldats perdut com a resultat de l’atac al comboi d’avui…l’atac ha tingut lloc als voltants de l’aeroport Internacional de Bagdad » ha dit aquest Divendres Justin McCue, portaveu de l’exèrcit dels EUA.

Testimonis

L’assalt sobre el comboi dels soldats ha tingut lloc aproximadament a les 12.25 pm hora iraquí. Els locals diuen que com a mínim nou persones han estat assassinades en l’atac.

McCue ha dit que fins el moment encara es desconeix si els soldats han estat segrestats.

Aviat, durant el matí, el Comandament Central nord-americà ha dit que un membre del 13è Cos de Suport al Comandament ha estat assassinat i dotze més ferits, en un atac al seu comboi a prop de l´Aeroport Internacional de Bagdad.

Es creu que els soldats i els civils perduts formen part del mateix comboi.

El canal de televisió nord-americà CNN també ha informat que alguns civils nord-americans estaven desapareguts a l´Iraq.

ALTRES TITULARS D´AVUI:

•     El president algerià Abd Al-Aziz Buteflika ha estat reelegit en les eleccions presidencials d’ahir Divendres, guanyant una clamorosa victòria sobre els cinc contrincants. (9,07)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat