Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: antifeixisme : guerra
Resistència: comparació entre nazis i americans
09 abr 2004
Què feien els nazis amb la resistència? Què fan els americans?
Per un linxament a quatre nordamericans a Falluja, els ianquis han llançat una operació de càstig on han mort, al menys, 300 persones. Durant la segona guerra mundial, quan la resistència francesa matava soldats alemanys, els nazis detenien de forma aleatòria francesos i anunciaven que si els autors de les morts no s'entregaven, matarien els hostatges francesos. La proporció que feien servir els nazis era 10 a 1: mataven deu francesos per cada alemany mort. Els americans, a l'Irak, han elevat la proporció: 75 a 1.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Resistència: comparació entre nazis i americans
09 abr 2004
Aquesta comparacio es patetica i trista potser us hauriau d informar millor de les noticies e intentar treure millors conclusions..Realmet crec que la gent com tu o vosaltres sou racistes y que no voleu la llibertat de la gent oprimida per culpa de la religio, i d aquest liders fanatics fascistes amb diners que mengen el tarro a gent inculta que no sap llegir i que a prou feines pot menjar..Aixo no ha estat nomes per la matanca de 4 militars..sino que te mes a veure..i sino Omar perque no mous el cul i vas alla a veure realment la merda que es mou..
Per mi els nazis son aquells que no volen la llibertat dels pobles ni respecten altres cultures, minoritaries o mayoritaries..El fanatisma islamic ha de morir. Com va morir el fanatisme catolic o si mes no disminuir.
Re: Resistència: comparació entre nazis i americans
09 abr 2004
Y que hacen los muslimanes? matan a gente inocente, oprimen mujeres y ponen el mundo en guerra... Muerte a islam fanatico!
fahem (i Roger -de flor-)
09 abr 2004
el que ha de morir es la mala herba

FORA LES FORCES D'OCUPACIO IMPERIALISTES DE L'IRAC, RETIRADA IMMEDIATA

Els iraquians no necessiten salvadors integristes que diuen que fan una guerra contra el mal. La seva cultura és la islamica, t'agradi a tu o no t'agradi. Els caps religiosos són les persones que tenen preponderancia social en el aquell poble, t'agradi a tu o no t'agradi. La revolta contra la ocupació l'esta protagonitzant la poblacio civil, t'agradi a tu o no t'agradi.

Miga en ojo ajeno ... Si tant preocupat estas per l'integrisme religios perque no demanes que empresonin a la Conferencia Episcopal per reiterar i repetir opinions homofobiques, per donar suport a allò més ranci i filofeixista de la dreta espanyola i deixes en pau la gent d'una altra cultura i pais. Ningu demana que els occidentals (els estats) estiguin fotent el nas, el tanc i els missils genocides en aquell pais. Aneu a salvar animes a una altra planeta!

FORA IMPERIALISTES,

A la preso i jutjats per crims contra la humanitat es alla on haurien de ser

NO A LA GUERRA NI A L'OCUPACIÓ. LES GUERRES SON VOSTRES, ELS MORTS SON NOSTRES
Sobre represalias
09 abr 2004
"Los habitantes de Faluya tendrán que ELEGIR entre apoyar a los rebeldes o a nuestras tropas y atenerse a las consecuencias", advirtió por su parte el general Sánchez.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/82322/index.php
civiles...
10 abr 2004
..bien armados

pues eso, ke resulta ke los pobrecitos presuntos civiles iankis eran, al final, empleados de una corporacion privada de seguridad... creo que la misma empresa para la ke trabajaban ya se habia visto envuelta en algun escandalo con trata de blancas en una famosa guerra anterior

AMERICAN WORDL DOMINATION TOUR - SIGLOS XX - XXI

con la actuacion estelar de los marines, los valientes aliados hispano-britanicos y los civiles armados de las corporaciones capitalistas

sinceramente: que los maten a todos ! (asi no quedara ninguno para aplicar represalias y nos ahorramos tener que salir a la calle dia si y dia tambien para que los traigan otra vez junto a nosotr*s)
Re: Resistència: comparació entre nazis i americans
14 abr 2004
Europa es imperalista tambien y tu eres europeo... piensate la consecuencias... tambe els catalans son imperalists.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more