Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Jornada contra el túnel de Bracons
09 abr 2004
El proper diumenge 18 d'abril Salvem les valls ha convocat una jornada de lluita contra el túnel de Bracons per tal d'exigir una rectificació de la decisió sobre Bracons. Les activitats començaran a les 12:00 del migdia al parc de la Ciutadella de Barcelona.

La concentració també és per exigir el diàleg, la participació i la preservació del nostre paisatge. Compartim un desig...
--------------------------------------------------------------------------------

Amics, el govern "catalanista i d'esquerres" ha pres una desició que no suposa cap canvi substancial sobre el projecte que des de Salvem les Valls hem vingut criticant i denunciant durant deu anys. No es vol fer cap carretera comarcal, i es segueix, amb mentides i tergiversacions, amb una via amb vocació de llarg recorregut que no necessitem.

Volem mostrar el desencís i la indignació davant del que entenem és una decisió autoritaria, precipitada i que no es correspon amb l'esperit amb el que va néixer aquest nou govern.

Encara podem fer molt per aturar l'eix Vic-Olot, tenim un contenciós administratiu que ens pot donar finalment la raó i un govern que tard o d'hora ens ha d'escoltar. Els darrers esdeveniments demostren que no es pot governar sense escoltar a la gent i a la comunitat científica. Continuem tenint la raó! I hem de seguir endavant!

Perquè volem verge la zona més extensa de caducifolis de Catalunya.

Per preservar el llac de barratge d'orígen volcànic més ben conservat de la península i les millors terres de conreu de Catalunya (Vall d'en Bas) .

Per un altre món on Bracons i moltes altres Bracons que poden venir no hi tinguin cabuda.

Diumenge 18 d'abril FESTA ACCIÓ:

A les 12:00 Concentració i Acció sorpresa davant del Parlament, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Recital amb cançons reivindicatives contra les agressions al territori del CD PER LA TERRA a càrrec de Músics Associats de la Garrotxa.

Petit mercat amb productes naturals de la comarca.

A les 14:00 arrossada popular (cal reservar)

Reserves per poder fer previsió a mafa ARROBA salvemlesvalls.org
Mira també:
http://www.salvemlesvalls.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat