Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
"Les brigades que es troben a Al-Andalus han pres la resolució de seguir el camí de la Jihad i la resistència ..."
08 abr 2004
"No gaudireu de seguretat i sapigueu que Bush i la seva administració no portaran més que destrucció", afegeix el comunicat, que també diu que "us matarem a qualsevol lloc i en qualsevol moment".
08/04/2004 21:12

Madrid


Troben un vídeo on terroristes que es van immolar a Leganés donarien un ultimàtum a Espanya


La policia ha trobat una cinta de vídeo al pis de Leganés on es va suïcidar part del comando de l'11-M. No es descarta que siguin els mateixos terroristes que apareguin en les imatges abans de morir. A la cinta es pot veure tres persones amb vestits àrabs i amb molt armament que llegeixen un comunitat, que ja ha estat traduït al castellà, on es dóna a Espanya un termini d'una setmana perquè retiri les tropes de l'Iraq i de l'Afganistan. En el comunicat també insisteixen en la resolució de seguir la guerra santa i afegeixen que Bush i la seva administració només portaran destrucció.










Abans de suïcidar-se i quan estaven encerclats per membres dels GEO, els set membres del comando responsable dels atemptats de l'11-M que es van immolar a Leganés, podrien haver gravat un vídeo amb noves amenaces a Espanya.

Això és el que pensen els responsables de la investigació, que avui han trobat la cinta a l'immoble que ocupaven els terroristes. A les imatges apareixen tres persones amb vestits àrabs i fortament armades que llegeixen un comunicat. Els terroristes, que diuen parlar en nom de les Brigades Al Mufti i Ansar Al-Qaeda, donen a Espanya un termini d'una setmana per retirar les seves tropes de l'Iraq i de l'Afganistan.

El missatge diu textualment que "les brigades que es troben a Al-Andalus han pres la resolució de seguir el camí de la Jihad i la resistència perquè surtin les seves tropes de la terra dels musulmans de manera immediata".

"Si no ho feu en un termini d'una setmana a partir de la data d'avui", que seria el mateix dia de l'explosió al pis de Leganés, el 3 d'abril, "continuarem la nostra Jihad fins al martiri a la terra de Tarek Ben Ziyad", continua el comunicat.

"No gaudireu de seguretat i sapigueu que Bush i la seva administració no portaran més que destrucció", afegeix el comunicat, que també diu que "us matarem a qualsevol lloc i en qualsevol moment".

Part del missatge va dirigit a "tots els que han patit injustícia o agressió sota l'acusació de participar a les operacions de l'11 de març".
Mira també:
http://www.telenoticies.com/noticia/not144839981.htm

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

i una merda
09 abr 2004
Immediatament després d'una explosió que deixa fins i tot els cossos irreconeixibles, reasulta que immediatament van dir que havia mort el "cervell" dels atemptats de l'onze de març.

Tot això és una excusa per a què no s'investigui sobre els inductors de l'atemptat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more