Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La Quinkalla en perill de desallotjament
08 abr 2004
La Quinkalla és una vivenda situada al carrer Masnou nº16 de la vila de Sants que va ser okupada ara fa 6 mesos i que des del passat 15 de març té una ordre de desallotjament amb data oberta. Aquesta ordre no ens ha estat comunicada als i les habitants, ho hem sapigut gairebé de casualitat.
quinki.jpg
La decisió judicial ha estat presa sense tenir-nos en compte, i basant-se, per una banda, en un informe fals de la policia que afirma haver vingut vàries vegades a la vivenda i que sempre ens haviem negat a parlar amb ells; i per una altra banda, en les declaracions i arguments dels antics propietaris, que van vendre la finca a la constructora Integral de Aparcamientos SA (Continental Parkings) al mes de novembre, i que havien deixat la casa en un estat d’abandonament deplorable, amb el que tot això comporta pels veïns que queden a la totalitat de la finca: una fusteria als baixos i vivendes en l’altre edifici de la finca, al carrer Watt.
   
En el procès judicial, però, els nous propietaris no apareixen enlloc i això significa que hi han hagut irregularitats en el procés. És més, tant els antics propietaris com Integral de Aparcamientos només tenen com a prioritat especular amb l’edifici, i aquesta constructora ja ha intentat fer-nos fora amb tàctiques mafioses: recordem les amenaces que vam rebre per part d’uns matons que Integral de Aparcamientos va contractar.

Però de la Quinkalla no marxem. La casa té vida gràcies als esforços que hi hem posat i a tot el treball que hem hagut de fer per a rehabilitar-la després de tots aquests anys d’estar abandonada. La vivenda és un dret que tenim totes les persones i l’opció d’okupar no és només una solució als preus abusius i a l’imperi especulatiu de constructores i immobiliaries, amb el suport de partits polítics i institucions, sinó que és també una resposta activa i de lluita contra els processos de mercantilització de les nostres vides i a l’actual sistema establert.

L’HAMSA, LA BREVA i LA QUINKALLA RESISTEIXEN!

PROU DESALLOTJAMENTS, ni a SANTS, ni ENLLOC!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Quinkalla en perill de desallotjament
08 abr 2004
Aupa Quinkalla!! Deu n´hi do la canalla!!!
Re: La Quinkalla en perill de desallotjament
10 abr 2005
la quinkalla mai es kalla!
Sindicato Sindicat