Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : laboral
Danone oprimeix els ramaders !!
08 abr 2004
Els ramaders catalans es rebel·len contra la baixada de preu de la llet imposada per Danone
Els ramaders catalans estudien un boicot contra els productes de la multinacional francesa Danone, que acusen d'impular les últimes baixades de preu de la llet, segons que ha explicat la presidenta de l’Associació Agrària de Joves Pagesos (ASAJA), Rosa Pruna. L'Associació demana ‘la col·laboració de la indústria, la distribució i l'administració per acabar la crisi del sector lleter’, per causa de les baixades del preu de la llet de Danone i Puleva. Pruna ha assegurat que moltes explotacions hauran de tancar perquè no poden aguantar 'l’augment del preu dels cereals i, alhora, la baixada del preu de la llet’. Per això, la majoria dels ramaders catalans han decidit de deixar Danone (i cercar una altra indústria) i estudien la manera de boicotar-ne els productes. Fonts de la multinacional francesa asseguren que la baixada de 0,01 euros del preu de la llet és deguda a ‘l’excedent de llet que hi ha en aquesta època’.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Danone oprimeix els ramaders !!
08 abr 2004
Us referiu als ramaders que fabriquen llet amb hormones, antibiòtics i demés productes químics? Us queixeu ara que si el capitalisme tal que si el capitalisme qual?
Obriu els ulls.
Re: Danone oprimeix els ramaders !!
08 abr 2004
tetrapak suposo que per tú, desde ciutat el purisme està molt bé, però m´agradaria veure´t treballant la meitat del que treballen aquests capitalistes. OBRE ELS ULLS!
Sindicato Sindicat