Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Combatem el capital > Recuperem la terra! Activitats de Maulets Abril'04
08 abr 2004
Maulets, el jovent independentista revolucionari dels Països Catalans presenta les activitats del mes d’abril al Barcelonès que culminaran amb un concert a Barcelona sota el lema: Combatem el capital > Recuperem la terra!
> Combatem el capital > Recuperem la terra! >
> Activitats de Maulets a l’Abril >

17 D' ABRIL JORNADA CONTRA L'ESPECULACIÓ AL POBLE SEC

18:30h CERCAVILA - davant de l'antic teatre "El Molino - <M>L3 Paral·lel
20:00h ACAMPADA - en acabar la cercavila - amb xerrades, sopar gratuït,...

23 D' ABRIL DIADA DE SANT JORDI

Parades Informatives de Maulets a La Rambla de Barcelona amb el nou material de l'organització independentista juvenil, informació sobre els autobusos a la Diada del 25 d'Abril a València o d'entrades anticipades del concert del 30 de Maig amb BRAMS en motiu de la Diada del Primer de Maig del 2004.

24 D'ABRIL DIADA DEL 25 D'ABRIL A VALÈNCIA

Maulets del Barcelonès organitzem un autobus per assistir al bloc jove de la commemoració de la Batalla d'Almansa. A les 8 del matí sortim cap a València per assistir a l'Homenatge als Maulets morts en combat a Xàtiva, al dinar popular que organitza L'Accent, a la manifestació del 25 d'Abril i al concert que ACPV organitza al Campus dels Tarongers amb Lluis Llach, Cheb Balowski, Pomada i Feliu Ventura

Tot surt per 30 euros (anada i tornada amb autobus, dinar i entrada al concert). Per confirmar assistència envieu un correu a barcelones ARROBA maulets.org i us enviarem el Compte Corrent on ingressar els diners.

30 D'ABRIL CONCERT DE BRAMS AL CENTRE CÃ?VIC LES BASSES

22h a Les Basses (Pg Fabra i Fuig amb c. Teide <M>L5 Vilapiscina) concert amb motiu de la Diada del Primer de Maig de 2004. Brams comptaran amb la companyia del grup barceloní Mandràgora i del Punxadiscos Catastròfic.

Podeu aconseguir l'entrada anticipada a 6 euros a les parades de Maulets a La Rambla el 23 d'Abril i els punts de venda anticipada (Arran i Mawla a Sants, La Torna i Via Fora!-CAT a Gràcia, el 1917 i a Discos Castelló a Barcelona, al Local Social La Krida de Gramanet del Besòs, al Casal Antoni Sala i Font de Badalona i al Casal Popular La Guitza de Sant Cugat del Valles)

Us recordem que la nova plana web de Maulets s'ha engegat amb nous continguts i des d'on podeu seguir la darrera hora del jovent independentista revolucionari >>www.maulets.org<;<

Salut!

Maulets del Barcelonès
c. Salou 15 (de dijous a dissabte)
www.maulets.org
barcelones ARROBA maulets.org


[>Combatem el capital : Recuperem la terra>]

Esperem que en féu la màxima difusió possible : [+info : barcelones ARROBA maulets.org]

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa