Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Talls de trànsit en suport al pres polític català Zigor Larredonda
07 abr 2004
Aquest matí s'han realitzat dos talls de trànsit i s'ha penjat una pancarta en solidaritat amb Zigor Larredonsa, pres polític terrassenc que porta 24 dies en vaga de fam.
tallZigor02.jpg
Talls de trànsit i accions en suport al pres polític català Zigor Larredonda, en vaga de fam des del passat 15 de març

Aquest matí s’han realitzat dos talls de trànsit a Barcelona en solidaritat amb Zigor Larredonda, pres polític terrassenc a Albacete, que porta 24 dies en vaga de fam. Una vintena de persones s’han concentrat al carrer de Sants, a l’alçada de la Plaça de Sants, durant uns 20 vint minuts, tallant el trànsit i repartint octavetes per tal d’informar de la greu situació a la presó d’Albacete. Vint persones més també s’han concentrat a la Gran Via, a l´alçada del carrer Llacuna (Poblenou). A Gràcia, s´ha penjat una pancarta a la Ronda General Mitre.

El passat dilluns 15 de març, Zigor Larredonda i la resta dels presos polítics (3 més) de la “Prisión Provincial de Albacete� van començar una vaga de fam indefinida degut a les retallades de drets que estan patint el conjunt de presos polítics a les presons espanyoles (restricció de visites, incomunicacions i aïllament, restricció d’objectes a la cel·la, restriccions en les visites dels advocats, dificultats insuperables per poder estudiar...) i per la pallissa que va patir el pres polític Txus del Vado. Les reivindicacions demanen senzillament que es compleixi la legislació vigent i es poden resumir en tres punts. Mentre no es compleixin, no aturaran la vaga de fam.

· L´agrupament de tots els presos polítics d´Albacete en un únic mòdul de la presó.

· L´augment del número de persones que poden fer les visites o que s´accepti un plaç més baix de rotació d´aquestes.

· Disposar de dues trucades, com a mínim, a la setmana.

Cal recordar, que en Zigor ja porta 24 dies en vaga de fam i ha perdut més de 10 quilos de pes.

Solidaritat amb en Zigor Larredonda. Llibertat presos polítics catalans!




RESCAT, Col.lectiu de suport als presos i preses polítiques
7 d´abril de 2004

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat