Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Divendres de Trobada
06 abr 2004
L'estudiantat dels Països Catalans ens hem de moure pel nostre futur. Un futur que no promet ser ni senzill ni planer pels nostres drets educatius. Tothom és conscient de la passivitat regnant i la desmobilització que pateixen els nostres centres: estudiants abocats a la doctrina més neoliberal, sense plantejar-se canvis, simplement escalant en un ensenyament linial ascendent. Hem de ser protagonistes del nostre ensenyament, que no vol dir mers executors de programes dogmàtics, sinó creatius i participatius d'un model educatiu just.

La gran majoria d'estudiants del nostre poble no sap veure més enllà de la simple utilització dels centres d'ensenymanet com una eina de superació personal i no col·lectiva. Molts problemes del model educatiu actual es repeteixen als diferents territoris de la nació, i la seva resolució només passa per la unió d'esforços. Les associacions locals tenen necessitat de fer xarxa amb altres entitats, i les organitzacions d'àmbit nacional han de treballar per un projecte de futur sòlid, creatiu i constructiu.
Els i les militants de les organitzacions de l'esquerra independentista dins l'ensenyament (Cepc i Ae) som conscients d'aquesta realitat i treballem per canviar-la. És hora de fer un salt quantitatiu, però només es podrà assolir si prèviament es fa un avenç qualitatiu. Fins ara s'han fet esforços, però cal fer-ne molts més per fer un projecte de tothom que sàpiga donar resposta a les creixents necessitats de cohesió de l'esquerra independentista.

Trobada d'Estudiants: encarar els nous reptes amb unitat i compromís. Hem de ser persones compromeses treballant en projectes constructius. Amb la trobada es pretén donar eines i recursos que serveixin per canviar la realitat més propera de cadascú, la situació nacional i les tendències europees. Aprendre, unir esforços, crear iniciatives i fomentar l'intercanvi és el menú de l'esdeveniment


Inscripcions: 40 euros

Inclou: transport des de Manresa, àpats, concert de diumenge (el de dissabte és gratuït i el de dijous val 9 euros), assistència a tots els actes, tallers i debats

Telefoneu al 605 43 87 13 o per correu a trobada ARROBA coordinadora.net

Ingressos a 2100-3642-11-2506256059. Quan feu l'ingrés poseu-lo a nom de trobada+el vostre nom
Mira també:
http://www.alternativaestel.org/trobada
http://www.coordinadora.net/trobada

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat