Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L'Esquerra Independentista a Europa. Dona el teu suport!
06 abr 2004
Dona suport a les Candidatures d'Unitat Popular.
logotipc.gif
Podeu donar suport a la preséncia les CUP com a llistes de l'esquerra independenista a les properes eleccions a la seguent adreça.

http://www.cancapablanca.com/cup/modules.php?op=modload&name=europees&fi

Amb la CUP, l'esquerra independentista a Europa!

Les organitzacions, col·lectius i persones sotasignants volem expressar el nostre suport a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) com a referent de l’Esquerra Independentista en les pròximes eleccions europees del mes de juny.

L’Esquerra Independentista, per defensar els plantejaments polítics que han de permetre els Països Catalans d’avançar en el camí de la independència nacional i la justícia social, cal que sigui present amb veu pròpia en l’àmbit institucional, sense delegar la seva representativitat i la de les lluites socials en les forces polítiques que pretenen regenerar l’Estat Espanyol. I és que la nostra nació no necessita cap encaix a Espanya o a França. Els Països Catalans necessiten desfer-se d’aquest lligam imposat i assolir la plena independència nacional.

Ens reafirmem en la lluita per la construcció nacional dels Països Catalans, com a realitat social que cal vertebrar sense exclusions de cap mena, garantint la sostenibilitat dels ecosistemes, amb un model de relacions humanes, econòmiques i territorials equilibrades i que afavoreixin l’impuls de la llengua i la cultura catalanes.

L’alliberament dels Països Catalans s’emmarca en el context europeu, on ara per ara no podem expressar-nos ni decidir el nostre futur col·lectiu, perquè els interessos econòmics capitalistes i dels estats controlen tots els ressorts del poder.

En l’actual procés de redacció d’una Constitució Europea que, tal i com ha estat plantejada, suposarà una nova agressió a les llibertats nacionals i als drets lingüístics i polítics del nostre poble en el marc del reforçament d’una Europa militarista dels estats i el capital, considerem indispensable que el poble català manifesti amb fermesa i claredat el seu NO més rotund.

I novament, tan sols des de l’Esquerra Independentista podrem combatre sense embuts aquest projecte de Constitució Europea, alhora que renovem el nostre compromís amb la construcció d’una Europa social al servei de les treballadores i treballadors, una Europa dels pobles lliures construïda sota el principi democràtic del Dret d’Autodeterminació i el respecte a la pluralitat, una Europa compromesa amb la pau, la solidaritat i la cooperació internacional.

Entenem que la campanya de les eleccions europees del 2004 ha de servir tant per internacionalitzar el fet català, com per fer arribar els nostres posicionaments polítics, i el projecte de les Candidatures d’Unitat Popular (CUP), a cada racó dels Països Catalans, reforçant així tant la lluita municipal, com el conjunt de l’Esquerra Independentista.

Per això fem una crida, tant a totes les persones compromeses en el projecte de construcció d’una societat catalana plenament lliure, sobirana i socialista, com al conjunt del poble català, a donar el seu vot i el seu suport a la CUP en les pròximes eleccions europees.

Països Catalans, març de 2004.

Dóna-hi suport!
Mira també:
http://www.cancapablanca.com/cup/modules.php?op=modload&name=europees&file=index

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Esquerra Independentista a Europa. Dona el teu suport!
06 abr 2004
CUP: ALTERNATIVA RUPTURISTA?? O ALTERNATIVA EUROPEISTA??

Votaré les CUP ... però amb recança perquè crec aquesta no és manera de treballar!!
Re: L'Esquerra Independentista a Europa. Dona el teu suport!
06 abr 2004
No estem preparats, simplement engrandirem les llistes de partits minoritaris que no arriben a res. Ho crec sincerament.
Ara cal treballar !
06 abr 2004
Hem de treballar per, entre tots i totes, construir l'alternativa rupturista i anticapitalista de les classes populars catalanes ! I aquesta és una de les maneres i tan sols és un inici. Que les discrepàncies no ens enfosqueixin l'ànim. Teniu el meu suport, encara que pugui coincidir una mica amb els dos companys de dalt.

Totes juntes i amb energia, òstia !
Re: L'Esquerra Independentista a Europa. Dona el teu suport!
06 abr 2004
Això ha estat una decissió precipitada, i a més penso que una decisisó tant important i que ens pot portar conseqüencies txungues, hauria d'haver estat presa per consens de tota l'esquerra independentista i no ha estat així. Evidenment votaré a les CUP però les coses han de canviar.

Endavant amb la unitat popular!!!
Re: L'Esquerra Independentista a Europa. Dona el teu suport!
06 abr 2004
Aquesta és una de les millors notícies des de fa anys, si ens ho currem es poden traure uns bons resultats
Re: L'Esquerra Independentista a Europa. Dona el teu suport!
06 abr 2004
Cal dir NO a la Constitució Europea, amb total rotunditat. Els moviments que es mouen contra l´Europa del capital i dels estats, tenen la meva confiança i suport.
Sindicat Terrassa