Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Segueixen les mobilitzacions en suport al CSOA Hamsa
04 abr 2004
Degut a la suspensió del desallotjament de l'Hamsa, es mantenen les convocatòries de suport. Donat que el dilluns no van venir, des de l'assamblea del centre social s'ha decidit tirar endavant una sèrie de convocatòries i accions de suport.
Així, es va dur a terme una acció contra la seu de l'immobiliària Cabrero Dos S.L. al carrer Major de Sarrià 5, en la que es van deixar runes a la porta, que es va vallar, així com repartir octavetes informatives. Tanmateix, aquest cap de setmana s'han realitzat activitats per l'autogestió del col.lectiu d'edicions gràfiques Alosa i del projecte d'escola llibertària. Al llarg de la setmana s'aniran concretant activitats i altres convocatòries per explicitar que l'Hamsa encara resisteix.

De moment, ES CONVOCA A SEGUIR AMB LES CONCENTRACIONS SETMANALS ELS DIVENDRES A LES 19.30H DAVANT DE LA SEU DEL DISTRICTE, a la carretera de Sants, a l'alçada de l'Hamsa.
Així mateix, recordar que:
EN CAS DE DESALLOTJAMENT PER SORPRESA, ES CONVOCA A :
- UNA CONCENTRACIÃ A LA PLAÃA DE L'ÃNGEL, METRO JAUME I A LES 11 DEL MATÃ? DEL MATEIX DIA I
- A LES 19H A LA PLAÃA DE SANTS: Manifestació

L'hamsa és i serà un espai alliberat! Ara i sempre, resistència!!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

moviments sospitosos
05 abr 2004
fa un moment que han arribat unes quantes furgonetes i estan sospitosament als voltants de la regidoria del districte de sants donant voltes.
Aixo fa molta mala espina
Re: Segueixen les mobilitzacions en suport al CSOA Hamsa
05 abr 2004
Es veritat fa una estona dos colegues hem vist dos furgonetes antidisturbis plenes d´agents parades al carrer del darrera de la Hamsa. No sabem si aixo son moviments intimidatoris o es tracta d´altra cosa. Hem avisat a alguns colegues de per alla perque stiguin atents i donin la veu d´alerta en cas de que passi algu.
Sindicato Sindicat