Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Caldrien més Trambaixos?
03 abr 2004
Torna el tramvia i pren una part de l'espai ocupat pel maleït automòvil.
Potser aquest nou juguet de l'alcalde Clos, no serà tant inútil com semblava en un bon principi. Acostumats com ens té en regals desproporcionats i de cara a interessos turístics i comercials, el trenet potser, a la llarga, frenarà els impulsos homicides de molts conductors, per no dir la majoria, que amb un volant a les mans desfoguen tota la mala folla acumulada en el treball, per a pagar precisament, el cotxe.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Caldrien més Trambaixos?
03 abr 2004
al principi pensava que era una pijada mes, ara quan vaig a la Universitat i intento travessar la Diagonal, en mig del soroll de desenes de cotxes i autobusus, despres d'haver-me empassat unes quantes tonelades de fum (sort que fumo i ja no ve d'aqui) i veig aquest trastet que passa per alla, sense soroll, sense fum ... cada cop en ve mes ganes d'agafar-lo

Ara sembla que ho facin expressament per desprestigiar-lo, tants accidents... Definitivament a Barcelona, l'ecologia es una cosa de postal. (I qui no s'ho cregui que se'n vaig a fer un vol pel Parc Guell, per alla on passa la gent ben net, si per casualitat passes per dintre algun cami amagat, vomitaras de fastic de la pila de merda plastica, ampolles i de tot el que envolta els arbres, tot gestionat per aquesta fantastica pija desallotjaimmigrants, Imma Maiol, que segons diu es "ecologista de veres", pero queda be anar d'ecolo, no?, la pose es el que compte, Barcelona, ciutat del disseny Forumcul-no m'estranya que hi hagin anarcoprimitivies i polpots, quin fastic)
Sindicato Sindicat