Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Nova acció de solidaritat amb l'Hamsa
03 abr 2004
Tot i que el desallotjament del Centre Social Autogestionat l'Hamsa fou aturat el dilluns 29 per la pressió popular, l'amenaça continua.
Per l'experiència d'altres cases okupades, s'espera un desallotjament per sorpresa i sense cap previ avís. Encara que aquesta opció sigui clarament il·legal, tal com regula la Llei d'Enjuiciament Civil, la realitat és que ja són moltes les vegades que jutges i policies l'han utilitzada: La Torreta, a Sants mateix, El Palomar a Sant Andreu i, més recentment, l'Ateneu de Cornellà.
Per això mateix, la resistència tampoc s'ha aturat, i el divendres 2 d'abril un grup de persones solidàries amb l'Hamsa es van concentrar a les portes de l'oficina de la immobliària DOS SL, propietària legal de l'Hamsa. Durant l'acció es van col·locar valles i es va abocar runa a la porta de l'edifici, simbolitzant el destí que li espera al Centre Social si la mobilització no ho impedeix. També van informar a veïns i vianants del perquè de l'acció, que en general van respondre amb simpatia i certa sorpresa, ja que no eren conscients que allà hi hagués una immobiliària.
A dos quarts de vuit es tornà a fer, com cada divendres, la concentració deavant la seu del Districte, que en aquesta ocasió es convertí en una petita manifestació fins a la plaça de Sants, que aprofità per encartellar la Carretera de Sants amb informació de la situació actual de tot el procés.
Finalment recordar que en cas d'un desallotjament per sorpresa la convocatòria és a les 11 del matí a la parada de metro de Jaume I.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more