Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: xarxa i llibertat
iParty 6 ~ 4 dies de programari lliure a Castelló de la Plana
02 abr 2004
Un dels pioners i majors esdeveniments sense ànim de lucre relacionats amb el Programari Lliure i Linux acaba d'obrir les seves inscripcions. Les places estan limitades a 500 assistents i s'estan cobrint ràpidament.
Un dels pioners i majors esdeveniments sense ànim de lucre relacionats amb el Programari Lliure i Linux acaba d'obrir les seves inscripcions. Les places estan limitades a 500 assistents i s'estan cobrint ràpidament. No esperis, INSCRIU-TE JA!!

http://iparty.aditel.org

Si t'agraden les Partys i vols veure una taula rodona amb representants de Microsoft i del Programari Lliure, aquesta és la teva oportunitat. Si vols aprendre a utilitzar les últimes versions dels programes multimèdia més potents, no t'ho pots perdre.

Els dies: 15-16-17-18 d'Abril, donant la possibilitat d'entrada el 14 a la tarda a l'esdeveniment.

Lloc: Pavelló d'esports en la Universitat Jaume I (CASTELLÓ)

A més de la tradicional xarxa de cable a 100 Mb, haurà possibilitat de connectar-se mitjançant una xarxa wireless.

Preu: Per a assistir amb el teu ordinador has d'inscriure't per a reservar la teva plaça i realitzar un pagament de 15 € (sense menjars) o 40 € (amb menjar i sopar durant els 4 dies). Ambdues modalitats inclouen un "WelcomePack" (amb samarretes i regals), alhora que et donaran dret a participar en sorteigs (u de punts inclou una HP iPaq entre els assistents) i altres nombrosos avantatges.

A més, si mai heu utilitzat LINUX, aquesta és la vostra oportunitat: haurà un grup d'ajuda i tallers per a iniciar-se en aquest mundillo i no quedar-se endarrere.

Vols aprendre a usar Linux o millorar els teus coneixements sobre el Programari Lliure? Et fan por els pingüins? ... i els iglús?

APUNTA'T A LA iParty 6 http://iparty.aditel.org
Més informació: info-iparty ARROBA aditel.org
Mira també:
http://iparty.aditel.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat