Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
DIADA 25 d'abril a València: El 24 d'abril guanyem el futur!
02 abr 2004
ACPV posa en marxa una web especial centrada en la diada del 25 dâabril

Acció Cultural del País Valencià, ha posat avui en marxa la web especial de la campanya de la Diada del 25 dâabril a l'adreça http://www.acpv.net. Sota el títol âHoritzó 2007: Guanyem el futur!â? la pàgina farà un especial seguiment durant les properes setmanes de totes les activitats al voltant de la campanya impulsada per ACPV i els Casals Jaume I. Mitjançant aquesta pàgina , les entitats, els simpatitzants i els Casals Jaume I podran descarregar-se i utilitzar tot tipus dâinformació i material dâagitació que anirà des de llistat dâautobusos dâarreu del país per assistir al concert i manifestació fins a vídeos i arxius de so per a presentacions públiques, passant per cartells i material gràfic.

Enguany, el 25 d'abril adopta un significat especial ja que significa lâinici dâun procés de debat, disseny i elaboració dâunes bases de reforma de lâEstatut del País Valencià que ha de culminar el 2007, quan es complesquen 300 anys de la desfeta dâAlmansa i 25 anys de lâactual Estatut. Un procés en el qual ha de participar el màxim nombre possible de persones i entitats del País Valencià.

El passat 31 de gener es va celebrar una jornada de formació i debat adreçada als responsables territorials dâACPV, la qual va servir de punt de partida per engegar aquest procès estatutari per al País Valencià. Acció Cultural no vol ni desitja que es repestesca lâexperiència del text de 1982, quan un nucli reduït de polítics van dissenyar a Madrid el marc dâautogovern dels valencians. Cal sumar voluntats, obrir les portes a la participació dels sectors progressistes i nacionalistes, i respondre a la necessitat de garantir un futur de llibertat per al nostre poble.

Amb la intenció de donar impuls a aquest procés imprescindible, el 25 dâAbril del 2004 servirà de presentació pública de la proposta. Ãs per això que us convidem als actes programat s per Acció Cultural: la tradicional manifestació i un concert dâhomenatge a Lluís Llach.

La manifestació, que manté el lema del procès de reflexió social iniciat per Acció Cultural (âHoritzó 2007: guanyem el futur!â?), mantindrà el recorregut tradicional dels darrers anys pel carrers més cèntrics de la ciutat de València, amb lâeixida des de la Plaça de Sant Agustí a les 18 h. Per la seua banda, lâespectacle musical âA Llachâ? tindrà lloc al Pàrquing del Campus de Tarongers de la Universitat de València. Representants de música més jove i actual del nostre país, com ara Cheb Balowski, Feliu Ventura, Pomada i Obrint Pas, retran un merescut homenatge a la coherència i al compromís de molts anys de Lluís Llach amb la cultura en general i amb el País Valencià en particular.

Per guanyar el futur, us esperem a València el 24 dâabril!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: DIADA 25 d'abril a València: El 24 d'abril guanyem el futur!
02 abr 2004
El País Valencià és una part irrenunciable i imprescindible pel projecte global de la nació catalana, El 24 i 25 d´abril d´enguany tornarem a demostrar ke els Països Catalans encara som ben vius!!!
Els Països Catalans...Endavant!!!!
Re: DIADA 25 d'abril a València: El 24 d'abril guanyem el futur!
02 abr 2004
El Pais Valencià ha de poder ser el que vulgui en el futur, i ara també. Per aixó la màxima participació social als actes convocats per la Diada, així com també en la redacció d'un nou estatut que sigui una porta cap al futur i no un obstacle que ens el negui.
Re: DIADA 25 d'abril a València: El 24 d'abril guanyem el futur!
02 abr 2004
Que s´enteren tots els polítics com els Eduardo Zaplana i les Rita Barberá.
Re: DIADA 25 d'abril a València: El 24 d'abril guanyem el futur!
20 abr 2004
crec q es necesari mantindre la llengua catalana, peró de la mateixa forma no ho es conseguir l'ndepèndencia. Que més dona el lloc? Es tot la mateixa merda, si conseguim l'indepència el fascistes estaran igualment açí.
Sindicat Terrassa