Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: especulació i okupació
soy ocupi
01 abr 2004
Soy Ocupi Por Acracio
Soy Ocupi Por Acracio


SOY OCUPI

Yo, soy ocupi
porque el mundo me ha hecho asín,
porque nadie me ha tratado con amor,
porque nadie me ha querido nunca oír.

Yo, soy ocupi
porque siempre sin razón,
la sociedad, me negó lo que pedí,
y me dieron solamente dolor y rencor.

Yo quisiera ser,
como el líder aquel,
que es protagonista y feliz.
Y quisiera dar,
a mi CSOA
todo a cambio de poder.
Y ocupar,
y decidir,
y crear un CSOA,
y reír, ja, ja, ja
e insultar
y que cuente solo mi opinión.

¡Ahora si soy un Superocupi chachi piruli!
Con un CSOA a mi imagen y semejanza, como dios manda.
¡Que güay!
¡Todos están contra mi!


El lado oscuro de Casa Viejas (Versión bastarda de Soy rebelde. Janett)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: soy ocupi
01 abr 2004
JAJAJAJajAJajaJAjaJAjaJAAJAJAJAJajJAjajAJajjAJAaj
Re: soy ocupi
01 abr 2004
ha ha ha hamsa!
Re: soy ocupi
01 abr 2004
La veritat és ke molts okupes van de Lennins per la vida,
Una altra veritat sobre el moviment okupa és ke cada vegada podem dir ke existeix menys per culpa dels dessallotjaments però, sobretot, per culpa del sectarisme i les drogues.
Re: soy ocupi
01 abr 2004
Ei, q a la hamsa hi ha penya de putissima mare q tiren pel terra tot el q posa aqui.

FORA NARCOS DELS CSOs
Re: soy ocupi
01 abr 2004
Sense ofendre a la gent okupa, m'ha fet molta gràcia aquesta cançoneta del "ocupi" i també m'ha semblat sa, si se li sap agafar el costat ironic-d'autocrítica.
Re: soy ocupi
01 abr 2004
la vaig penjar jo, no és meva. Comparteixo el que dieu: ironia i respecte es poden ben bé distribuir entre ocupis i ocupes. Soc veí de la Hamsa, i sé que hi ha gent que s´ho curra. També hi ha qui es limita a fumar porros. Com a tot arreu. Vinga, una abraçada.
Ai.... lisergia
02 abr 2004
Enlloc de perdre el temps amb aquestes ximpleries perquè no et dediques a organitzar-te i fer curru de base? Menys bla bla més treballar!
HAMSA RESISTEIX!!!!!!!!!!!!!!
Re: soy ocupi
02 abr 2004
no siguis amargat santsenc que també ens em de riure a la vida per disfrutar-la i crear coses bones!
El riure's d'un mateix és molt sa!
Re: soy ocupi
02 abr 2004
¿Cuál es la función del Indy? Difundir noticias, convocatorias etc...no???
Si queremos reir hay otros lugares...
Re: soy ocupi
02 abr 2004
Molt bé, molta gràcia, però d'entre els comentaris de després hi ha alguns que són autènticament falsos, com el del tal "ja,ja,ja". Les dues "veritats" que afirmes són esbiaxades, primera que hi ha molts Lennins (sic), si en això et refereixes a que hi ha gent conscienciada políticament és certa, si en canvi intentes relacionar el moviment amb un pensament i una ideologia concreta t'equivoques.

En quant al tema de que cada cop hi ha menys okupacions, deus viure en un altre lloc, perque el moviment està creixent com mai, tot i la resposta oficial d'anar desallotjant, cada setmana tenim notícies d'un nou centre social alliberat, i el que crec que és millor, amb un projecte darrera ben pensat per incidir en el nostre entorn.

Jo diria que actualment les okupes estan en una fase molt bona, no només de reproducció espontània a moltíssims llocs sino també de replantejament intern, de constant debat i d'explosió de lluites. En això no hem de passar per alt els problemes de sempre, sectarime i drogues dius tu, jo afegiría autoaillament i poca autocrítica. Però de totes formes fa uns quants anyets el "costrisme" i el "yonkisme" eren una part molt important de moltes cases i els que vem viure aquells anys t'asseguro que ens alegrem molt de que certes actituts hagin desaparegut pel que de destructives tenien. Ara almenys a les assemblees de certes cases es poden presentar propostes i debatre-les, cosa impossible fa uns anys, i aquesta és la millor lluita contra el sectarisme i l'autoaillament.
A FAVOR QUE DESALLOTGIN LA HAMSA
02 abr 2004
A FAVOR QUE DESALLOTGIN LA HAMSA
Reflexió en sol menor,
02 abr 2004
"fa uns quants anyets el "costrisme" i el "yonkisme" eren una part molt important de moltes cases i els que vem viure aquells anys t'asseguro que ens alegrem molt de que certes actituts hagin desaparegut pel que de destructives tenien. Ara almenys a les assemblees de certes cases es poden presentar propostes i debatre-les, cosa impossible fa uns anys, i aquesta és la millor lluita contra el sectarisme i l'autoaillament. "


Si, es que sembla que els punkies nihilistes, vagabunds... inadaptats, rebels sense causa (ni ganes de justifiKarla), ... les ánimes que abans frecuentaven aquests llocs-no llocs ja NO SON LES MATEIXES.

D'enca dels anys 70-80 el perfil dels oKupadors ha canviat substancialment. Si abans imperava el crit, la guitarra electrica ...i els extractes de poemes underground de Bukowski o Gingsberg ....ara som gent que busquem un discurs més racional, gent que ens hem de reunir cada dia (i els que no venen son freekies), gent que ens enorgulleixem de ser "transversals", de crear "xarxa", de ser okupes per motius polítics i ètics més que no pas per que ens dona la puta gana involuntaria de ser-ho.
Molts dels okupes d'avui en dia som gent una mica cumbaya jo diria; gent som molt capac d'organitzarnos, de fer xarxa i de ser amics de tots menys del poder. Gent que volem que es noti que som okupes i realment convencuts que les okupacions son "bones accions directes per aconseguir un NOU MON ES POSSIBLE".

L'"autoalliment" i el "sectarisme" (termes emprats per l'anterior comentarista) ...son termes que formen part del dogma subliminal de marginació dels actuals OkUpis respecte als antics squatters.
No pots ser violent -representa- perque aixo desacredita el moviment (o la institució...) oKUPi. No pots aillarte perque sino representa que tu tens un problema psicologic i no pas polític: per tant no tens dret a ser okupi. Si no estas integrat en l'antisistema ets un freaky. Avui els ocupes ja no son personatges viscerals, es volen mostrar -desesperadament- personatges racionals. Tot allò que es profundament personal de cadascú s'intenta posar en comú i polititzar-ho; sino s'aconsegueix aleshores es deixa de banda. Les sinergies d'avui ja no son la música rock amb tots els seus desgarraments interns; ni son tampoc les accions reciproques involuntaries de creadors artístics purament individuals (musiks, trovadors, maquilladors artistics o inclús místics anònims..) que basteixen un espai de mugror sòrdida pero on tot tenia sempre algun sentit inequivocament cert per als individuus.. Ara son espais okupats pero les sinergies estan domestikades (en la cultura del "antisistema"). Es llegeixen coses molt okupis i es penjen coses als diaris de contrainfos. Els haikus de Kerouak ja no son l'escencial, els udols dels llops i les veritats de cadaskun ara han deixat pas a les veritats comunals convertides en cantarella (i sloganmania compartides) del "fora aznar", "no a la guerra", "forum 2004-forum de l'espekulació", "boikot preventiu al corte inglés" etc... L'articulació del moviment okupi preten agafar el rostre del seny "ecologista- d'esquerres" i matar els nihilistes, rockeros, sinistres, vagabunds, poetes, paranoics atemporals, o pintors d'ombres fugaces, ara convertides (titllades) simplement de "freakies".

La roda del temps gira depressa i el moviment okupa actual roda amb el temps. Els que no roden al uníson, els que no esdevenen ni pretenen esdevenir essers temporals (per oposició a atemporals)... els que no converteixen els seus problemes en problemes debatibles, els que no aplaudeixen al subcomandante Marcos o no van a les assamblees per exigir l'alliberament de Palestina, els qui aneguen i maten la societat del espectacle (..perque realment son els que fugen de tots els actes hipocritament etics o socials); els qui no pretenen construirse a si mateixos amb discursos programats ni consensuats, els que continuen rabiant de debò.. els que es tallen menys que ningú ...pero aixo si: no figuren en cap lloc (ni tant sols en la guia util de transformació social).. Aquests essers, obrers pervertits en perenne transformació i "falts de personalitat segons alguns" son paradoxalment el veritable torrent de la entrada i de sortida dels estanys... Son les entrades i les fuites de tot discurs consistent, son l'aigua que no es glaca ni la que es calenta pero l'aigua de veritat és barreja entre si i la que es mou de debò. Potser per no anar a cap loc de profit, reflexes de lluna trencats en centenars de milers d'onades esquives, constant tortura de pedres submergides, curs atemporal sense espai per al discurs ni veritats enmirallades ...(en les que si que es pentinen els "okupis"), transicions infernals entre ferides sense cura, lluita malaltissa contra Hercules i Sandokan, Dionís i Afrodita!. Aquets individuus que mai han llegit a Saramago ni a Chomsky ni a Naomi Klein ni ganes de fer-ho ...Aquests persecutors d'espais en blanc, aquests músics en perenne dol per la mort d'un avi llunyà, aquest batibull d'estrofes contrastades sense fí, aquests udols que de vegades es perden en prostibuls i que a la sortida dels mateixos una caterba de feministes els acusa de masclistes, aquests que passen cecs tots els semafors en vermell i en pasarlos ..els acusem d'idiotes, aquets elements que mai es desperten a l'hora del te ni a l'hora de l'assamblea, aquests freakis morts que viuen, aquests que ja no son d'eixe mon perque els considerem atemporals ..els "okupis" no els volem i de resultes d'aixo les cases okupades estant canviant de perfil.

...Ai ilussos okupis. De veritat creieu que sou gent guay?

Peixos llanternes
en profunditats abisals
guiats per els cicles de la lluna plena. Recomposa per tu mateix@ partitures de Chopin i enxarxa sense CAP discurs polític els milers de holes i els milers d'adeus.
Res es tant complicat com atrevirse a viure de veritat sense intentar no entendre res. Més enllà de les coses que "s'entenen" ..la gran estepa esta poblada, per focs anònims, de vida eskampats.


-------------------------------------
a l'skriptor
02 abr 2004
¿Qué quieres decir?
Re: soy ocupi
02 abr 2004
Doncs que hi han ocupis que són molt guais i que son els ocupis originals, i que hi han ocupis que no l'agraden perque... no m'acaba de quedar clar. La veritat es que m'importa una merda.
Re: soy ocupi
02 abr 2004
Tot això ha estat absurd.
Re: soy ocupi
03 abr 2004
teniu pinta de parlar sense conèixer, abans de criticar, participeu, sinó no sabeu de què collons parlar.
Està molt bé riure de tot... sobretot assegut a casa "dels papàs o comprada pels papàs.
La droga està present a molts llocs no neix a les cases ocupades.
lisergia lo deja bien claro.. YO, he sido YO, MIRAD, MIRAD yo yo yo....
Sindicato Sindicat