Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Assemblea contra el tancament d´empreses a El Prat de Llobregat
01 abr 2004
Ens dirigim a tots els col·lectius, organitzacions, persones i especialment treballadors i treballadores per a comunicar-vos una inquietud i intentar desenvolupar conjuntament amb totes les empreses situades al Prat de Llobregat algunes accions que ens permetin denunciar la situació que la indústria d'aquesta localitat està sofrint.
La intenció d'aquesta reunió és coordinar-se per a lluitar contra les deslocalitzacions i expedients. Per això us convidem divendres que ve 2 d'Abril, a l'assemblea que tindrà lloc en el Centre Cívic “Jardins de la Pau� situat en la Plç. Jardins de la Pau S/N, Telf.: 93 478 21 41 del Prat de Llobregat a les 18:00 hores.

Ens dirigim a tots els col·lectius, organitzacions, persones i especialment treballadors i treballadores per a comunicar-vos una inquietud i intentar desenvolupar conjuntament amb totes les empreses situades al Prat de Llobregat algunes accions que ens permetin denunciar la situació que la indústria d'aquesta localitat està sofrint, en espera de tancaments (com en els casos de Fisipe o Reno de Medici) o d'expedients de regulació d'ocupació. Creiem que tot això motivat per la voraç especulació immobiliària.

Aquesta situació és dramàtica per als treballadors afectats i les seves famílies. Creiem que devem coordinar-nos per a poder donar una resposta en aquesta localitat que sigui escoltada pels diferents mitjans de comunicació, polítics i ciutadans en general. Sense oblidar que els pròxims afectats podem ser nosaltres o el nostre municipi.

Per això us convidem divendres que ve 2 d'Abril, a l'assemblea que tindrà lloc en el Centre Cívic “Jardins de la Pau� situat en la Plç. Jardins de la Pau S/N, Telf.: 93 478 21 41 del Prat de Llobregat a les 18:00 hores.

La intenció d'aquesta reunió és coordinar-se per a lluitar contra les deslocalitzacions i expedients, en ella totes les persones que vulguin participar tenen veu i vot.

Federació Comarcal de la CGT Baix Llobregat

Frederic Soler, 35 - Cornellà (08940)
Telf.: 93 471 11 52
e-mail: baixll ARROBA eresmas.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Assemblea contra el tancament d´empreses a El Prat de Llobregat
01 abr 2004
Cal organitzar-se per actuar plegats, és l'única manera d'aturar aixó. O malgrat tot per deixar ben clar que no ens resignem a que s'emportin treball a altres parts només perque allà els hi paguen la meitat que aquí. Aixó és la globalització de l'explotació, alguns en diuen "competitivitat".
Sindicato Sindicat