Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
COMUNICAT DESDE LA PRESÓ D'ALBACETE
01 abr 2004
Els presos polítics de la presó d’Albacete han realitzat un comunicat que ens han fet arribar a Rescat i que reproduïm a continuació :


EN VAGA DE FAM PER DEFENSAR ELS NOSTRES DRETS

Un cop més el Col•lectiu de Presos Polítics d’una presó ens veiem obligats a iniciar una de les lluites més dures que es poden dur a terme. A la presó d’Albacete hem començat, des del dia 15 de març, una vaga de fam indefinida com a única sortida a la greu situació que patim. El iniciar aquesta lluita ha estat una decisió a la que ens hem vist abocats per la direcció d’aquesta presó. Com us podeu imaginar ha estat una decisió dificil, hom sap que una vaga de fam pot portar greus seqüeles físiques i psíquiques, però no tenim altra sortida.
En aquesta presó als presos polítics ens tenen separats d’un en un en tots els mòduls que hi ha. Situació per sí mateixa molt greu ja que a l’estar sols dins d’un entorn estrany, més la impunitat que genera a certs carcellers plens d’odi i covardia, ens porta a un estat d’indefensió total. Arrel del darrer onze de març aquests fets es van agreujar molt, fins arribar al punt que un company fos agredit per uns presos socials amb el beneplàcit dels carcellers de torn. Mentrestant altres carcellers deien que poc li havien pegat i que ens ho haurien de fer a tots.
A més en els darrers dies ens han retallat d’una manera absolutament insuportable el nostre dret de comunicar amb l’exterior. Per una banda ens han reduït a deu els i les amigues que poden venir a visitar-nos, de tal manera que acceptar-ho seria quedar-nos sense la majoria de visites. Estem a centenars de kilometres de casa nostra, per el que són bàsics els i les nostres amigues per poder omplir les comunicacions a les que tenim dret. D’altra banda ens han tret el dret a comunicar-nos telefònicament amb la família, amb tot el que significa d’aïllament i allunyament amb els nostres éssers estimats.
Davant aquesta situació ens reafirmem en que la lluita és la única via per exigir que es respectin els pocs drets que encara ens queden dins la presó. Al mateix temps fem una crida a la solidaritat com una eina revolucionària per aconseguir trencar l’aïllament al que ens estan sotmetén.

Salut i Revolució.

Zigor Larredonda
Sebas Lasa
Txus Goikoetxea
Txus del Bado

28 de març del 2004

This work is in the public domain

Comentaris

Re: COMUNICAT DESDE LA PRESÓ D'ALBACETE
01 abr 2004
és indignant el que està passant a albacete!
és indignant el silenci dels polítics respecte a aquest tema!
i, encara més, és indignant el silenci de tots!
ho fan en nom de tots i nosaltres callem, mirem a l'altra banda i estem deixant que passi.
aquestes coses passen molt a prop i no és notícia. No fa pensar això?
aquestes coses no ens haurien de deixar tranquils, siguin culpables o no, siguin blancs o negres, siguin catalans o no, i xq ens quedem tranquils?
Ja sé que no tothom es queda tranquil, ja sé que hi ha gent que pensa i ja sé que hi ha gent que parla.
I tots aquells que estan per moltes coses intranquils, que per tantes coses pensen i que per tantes altres trenquen el silenci, xq no ho fan ara també?
Crec que ja comença a ser hora que ho comencem a fer. I ho dic per mi també.
Sindicato Sindicat