Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Inauguració del Centre Social Alliberat -can barba- a SABADELL
01 abr 2004
Després de més d'un mes de rehabilitació i de durs esforços comuniquem que aquesta setmana tindran lloc les jornades d'activitats que inauguraran el nou centre social -can barba-. Avui dijous ha tingut lloc la roda de premsa amb els medis de comunicació locals, per tal d'explicar el nostre projecte. Demà DIVENDRES hem organitzat un video-forum amb la película: HAY MOTIVOS. Posteriorment hi haurà un debat obert amb diferents ponències i intervencions. Aquest acte començarà a les 19:00h al mateix centre social. La jornada de DISSABTE començarà al matí, a les 11:00h, hora en que s'obriran les portes de l'espai per què tothom pugui xafardejar i curiosejar tot el que vulgui. A les 14:00h tindrà lloc un dinar popular amb primer i segon plat, postres, vi i cafè per un preu de 5€. Posteriorment hi haurà diverses actuacions de sobretaula per amenitzar la tarda.
A les 20:30h pasarem el vídeo que vàrem elaborar sobre el ja desallotjat CSA -els maquis-. A les 21:30 celebrarem un espectacular concurs de TITIUS i, posteriorment (22:00 - 22:30) començarà el concert amb: FNDX, Bullanga Popular i Catiuska. Totes les activitats son gratuites i al mateix centre social excepte el dinar popular.
Esteu totes convidades! Us esperem! Per arribar al Centre Social (c/UNIO - SABADELL) heu de baixar a l'estació dels Ferrocarrils Catalans SABADELL ESTACIÓ. Trovareu unes indicacions que us marcaran el camí.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Inauguració del Centre Social Alliberat -can barba- a SABADELL
22 jul 2004
NO CRIDOOOOOOO!!
ei k tal per lla el centre?? (tipik) ske visc a sabedell nord ... xDD
es tard stik rllada i mira ma donat per scriure, no stik tmpok tokada del bolet, podé si, deixemu en punts suspensius... i he trobat la web i això per deixar 1 salut a tot els okupes de sabdell,
i ja k i sok pos podrieu donar una ullad a la web de 2 nenes de classe i jo: el meu link es anticapitalisme us u deixu aki, per si un dia steu mes rallat k avui jo, tmpok ta gaire currada :p pero a cole no es pot abusar i més si on de la tribu pija...
http://es.geocities.com/elcarme0304/emmacrisrosa3B/Rosa/Rosa.htm

supou k el msn us surtira..
bé no rallo més k ja se sap k akestes hores ningu va fi.
apa doncs ja ens vurem ;)
salut i llibertat.
Re: Inauguració del Centre Social Alliberat -can barba- a SABADELL
07 set 2004
Voldria saber perquè s'ha batejat el centre del carrer Unió amb el nom de "Can Barba". Sóc de Sabadell i no em sona que en aquella zona i hagués cap referència a aquest nom.
Re: Inauguració del Centre Social Alliberat -can barba- a SABADELL
07 set 2004
ja era hora pooder llegir una notícia agradable...jejeje Ànims a tothom i salut pels que lluiten
Re: Inauguració del Centre Social Alliberat -can barba- a SABADELL
14 set 2004
Aquesta pàgina és sobre els drets dels animals feu-li una ullada, està bastant bé...
;9
salut i llbertat
http://www.addaong.org
Re: Inauguració del Centre Social Alliberat -can barba- a SABADELL
28 set 2004
animeuvos a deixar comentaris sobre can barba, esta molt be parlar d'altres temes com els de la rosa pero el que es necessita es moltaa força per tirar endavant akest gran projecte com estem fent finns ara.
no ens desallotjaran, resistirem, entre totes podem.
no trencaran els nostres somnis, no permetrem que tornin a sortirse amb la seva
i si desallotjen, tornarem a okupar tantes vegades com faci falta.
acupar es resistir, resistir es vèncer
ÀNIMS OKUPES, GRACIES al poble que ens recolza.
guanyarem germans
Re: Inauguració del Centre Social Alliberat -can barba- a SABADELL
17 jun 2005
estem en contra d'estar en contra de tot, els pisos es paguen, cars, i visca el conformisme.em pensava que els okupes eren punkis, però a Sabadell són uns pallasos, que no saben si són punkis, rastes, hippies,pijos...Una de dos o aquí a Sabadell de tant guais fan caguera, o la resta del món està equivocat. si hay que okupar okuparemos el cielo. ala madri!
Sindicat Terrassa