Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
concert Trobada d' Escoles en Valencià de l'Horta Nord,a Meliana
31 mar 2004
.....Els i les amants de la bona música i la Llengua sabem des del darrer dilluns 8 de març de 2.004 el contingut del cartell del concert de la XVII Trobada d'Escoles en Valencià de L'Horta-Nord,
Ja és definitiu el cartell del concert de la XVII de la Trobada d'Escoles en Valencià de L'Horta-Nord
[març de 2004]


.....Els i les amants de la bona música i la Llengua sabem des del darrer dilluns 8 de març de 2.004 el contingut del cartell del concert de la XVII Trobada d'Escoles en Valencià de L'Horta-Nord, el muntatge del qual, per segon any consecutiu, recau sobre Koka en Llanda -records-. Concert que, any rere any i de forma itinerant, dóna color als diferents municipis de la nostra comarca al ritme de la millor música i el millor ambient. Milers de watts de potència en llum i so amb un recull de grups d'un prestigi que, en molts casos, va més enllà de Salses, Guardamar, Fraga i Maó.

.....És un orgull per a nosaltres fer-vos saber que, enguany, la cita serà el 2 d'abril al poble de Meliana i el cartell, cal dir-ho, ofererirà un alt contingut d'ska: Dr. Calypso (totalment indescriptibles: ska, reggae, soul... li peguen a tot i són del Principat de Catalunya), La Gossa Sorda (pegolins amb consciència, música del terreny i lletres combatives, de La Marina), Sva-ters (l'ska dels llauradors d'Alcàsser i tota L'Horta-Sud), Voltor (que tot just han publicat el seu primer treball, Hard-Core des d'Aldaia, L'Horta-Sud) i el millor "dramanbàs" valencià amb l'Orxata Sound System (jove i ambiciós projecte nascut a la mateixa plaça amfitriona del concert d'enguany: Meliana).

Veure cartell sencer: cartell_concerttrobada04.jpg (93kB)
Més informació sobre el tema: kokaenllanda ARROBA hotmail.com
Info grups: Dr. Calypso | Sva-ters | L'Orxata S.S.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat