Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
ÚLTIMA HORA DE LA VAGA DE FAM A LA PRESÓ D'ALBACETE
30 mar 2004
L'ESTAT DE SALUT DELS PRESOS POLÃ?TICS EN VAGA DE FAM EMPITJORA
ÚLTIMA HORA DE LA VAGA DE FAM A LA PRESÓ D’ALBACETE.
EMPITJORA L’ESTAT DE SALUT DELS PRESOS POL�TICS

En Zígor Larredonda, en Txus del Vado, en Jesus Mari Goikoetxea, i en Sebas Laza ja porten 15 dies en vaga de fam. Les condicions de salut estan empitjorant, tots quatre han perdut entre 8 i 10 kilos cadascun. La pitjor part se l’esta enduent el company Txus del Vado, el qual degut a la pèrdua de pes no es pot aixecar del llit, recordem que aquest pres va ser el que va patir la pallissa per part de dos presos de confiança incitats pels funcionaris l’onze de març. En Zigor ha perdut uns 8 kilos però el seu estat de salut encara no ha empitjorat tant.

Per altra banda aquest cap de setmana passat (27,28-M), i després de 14 dies de vaga, el director de la presó va accedir a reunir-se amb els presos. Només es va limitar a escoltar les peticions i de moment encara no hi ha hagut cap canvi.

La setmana pasada desde Rescat i Sat vam difondre una informació sobre el trasllat del company Sebas Laza a la presó de Valdemoro. Lamentem haver difós aquesta informació ja que NO ÉS CERTA, degut a un error alhora de comunicar-nos amb familiars-advocats-presó es va produïr aquesta confusió. La qual desmentim avui després d’haver-la confirmat a través de la visita dels familiars d’aquest cap de setmana passat.

Abans d’acabar volem convidar-vos a una assemblea que es realitzarà aquest dimecres 31 a les 20 h. al nou local de la Torna(c/ St. Pere Màrtir) a la Vila de Gràcia amb la intenció de donar la màxima difusió a la vaga de fam.

I per acabar recordem que aquest pròxim dissabte dia 3 d’abril es celebrarà una manifestació a Barcelona per denunciar la retallada de drets que estan patint el col•lectiu de presos i preses polítics al conjunt de les presons espanyoles i que ha motivat aquesta vaga de fam a la presó d’Albacete. La convocatòria serà:

-DISSABTE 3 D’ABRIL, A LES 18 h. , A LA FONT DE CANALETES A LA RAMBLA DE CATALUNYA DE LA CIUTAT DE BARCELONA.


RESCAT-Col•lectiu de suport als presos i preses polítics catalans
S.A.T.-Solidaritat Antirepressiva de Terrassa

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat