Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: laboral
Assamblea en El Prat contra el tancamente d'empreses
28 mar 2004
La intenció d'aquesta reunió és coordinar-se per a lluitar contra les deslocalitzacions i expedients. Per això us convidem divendres que ve 2 de Març, a l'assemblea que tindrà lloc en el Centre Cívic âJardins de la Pauâ? situat en la Plç. Jardins de la Pau S/N, Telf.: 93 478 21 41 del Prat de Llobregat a les 18:00 hores.
Ens dirigim a tots els col·lectius, organitzacions, persones i especialment treballadors i treballadores per a comunicar-vos una inquietud i intentar desenvolupar conjuntament amb totes les empreses situades al Prat de Llobregat algunes accions que ens permetin denunciar la situació que la indústria d'aquesta localitat està sofrint, en espera de tancaments (com en els casos de Fisipe o Reno de Medici) o d'expedients de regulació d'ocupació. Creiem que tot això motivat per la voraç especulació immobiliària.

Aquesta situació és dramàtica per als treballadors afectats i les seves famílies. Creiem que devem coordinar-nos per a poder donar una resposta en aquesta localitat que sigui escoltada pels diferents mitjans de comunicació, polítics i ciutadans en general. Sense oblidar que els pròxims afectats podem ser nosaltres o el nostre municipi.    

Per això us convidem <b>divendres que ve 2 de Març, a l'assemblea que tindrà lloc en el Centre Cívic âJardins de la Pauâ? situat en la Plç. Jardins de la Pau S/N, Telf.: 93 478 21 41 del Prat de Llobregat a les 18:00 hores.</b>

La intenció d'aquesta reunió és coordinar-se per a lluitar contra les deslocalitzacions i expedients, en ella totes les persones que vulguin participar tenen veu i vot.

<b>Federació Comarcal de la CGT Baix Llobregat</b>

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nos dirigimos a todos los colectivos, organizaciones, personas y en especial trabajadores y trabajadoras para comunicaros una inquietud e intentar desarrollar conjuntamente con todas las empresas ubicadas en El Prat de Llobregat algunas acciones que nos permitan denunciar la situación que la industria de esta localidad está sufriendo, pendiente de cierres (como en los casos de Fisipe o Reno de Medici) o de expedientes de regulación de empleo. Creemos que todo ello motivado por la voraz especulación inmobiliaria.

Esta situación es dramática para los trabajadores afectados y sus familias. Creemos que debemos coordinarnos para poder dar una respuesta en esta localidad que sea escuchada por los diferentes medios de comunicación, políticos y ciudadanos en general. Sin olvidar que los próximos afectados podemos ser nosotros o nuestro municipio.

Por eso os invitamos el próximo <b>viernes 2 de Marzo, a la asamblea que tendrá lugar en el Centre Cívic âJardins de la Pauâ? sito en la Plç. Jardins de la Pau S/N, Telf.: 93 478 21 41 de El Prat de Llobregat a las 18:00 horas.</b>

La intención de esa reunión es coordinarse para luchar contra las deslocalizaciones y expedientes, en ella todas las personas que quieran participar tienen voz y voto.

<b>Federación Comarcal de la CGT Baix Llobregat</b>
Mira també:
http://www.cgt.es/cgtcatalunya

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa