Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
A favor de l'okupació de pisos buits
28 mar 2004
Ja sabem que aquests processos participatius són una pallassada, però a vegades les lectures que en fa l'Ajuntament provoquen fins i tot més rialles encara. Petons a l'Hamsa
El debat participatiu que l’Ajuntament de Barcelona ha impulsat per a definir el Pla d’Acció Municipal del periode 2003-2007, ha portat algunes sorpreses. Així, en la part del qüestionari que fa referència a habitatge, el 55.6% de les respostes aboguen per a impulsar l’ús dels pisos buits. En concret, el redactat de l’Ajuntament, és el següent: “Per tal de facilitar l’accés a l’habitatge, els enquestats s’inclinen, en primer lloc, per impulsar l’ocupació d’habitatges buits�.

Si l’administració municipal es creu la seva pròpia retòrica participativa, haurà de fer cas a la “ciutadania� consultada, i per tant aturar l’onada de desallotjaments i desnonaments que assolen els nostres barris. I, a més, facilitar els mitjans tècnics per a què els col·lectius que ho desitgin impulsin la política d’habitatge que la ciutadania més s’estima. Je, je.

Amor per la hamsa!
La pau del Fòrum és la nostra guerra!
Quan la ciutat és una empresa, okupar és la nostra vaga!!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat