Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Imatges de la mani a favor de La Hamsa
27 mar 2004
Manifestació en contra del desallotjament de La Hamsa.
IMG_0739.jpg
IMG_0741.jpg
IMG_0742.jpg
IMG_0744.jpg
IMG_0745.jpg
IMG_0747.jpg
IMG_0750.jpg
Manifestació en solidaritat amb La Hamsa. Ha sortir del centre social passant per carretera de Sants, plaça españa, Gran Via, plaça Universitat, carrer Pelai, Rambles, carrer Ferran i ha acabat a plaça Sant Jaume. L'assitència ha estat al voltant de les 1500 persones, malgrat el fred i la contínua pluja.

Comentaris

Re: Imatges de la mani a favor de La Hamsa
27 mar 2004
Alguns es keixen per unes pintadetes a uns caixers automàtics, però em sembla més cruel ke el sistema esclafi projectes com el de l´HAMSA, o com els ja desapareguts de l´Ateneu de Korneyà, el Can Cellerot de Vilafranca, el Palomar i el Casal Popular 11 de Setembre de Sant Andreu...etc, tots ells projectes alternatius ke vurlaven/vurlen la seva absurda llei de la propietat privada.
Vull fer un crit akí a la unitat revolucionària, estem en temps de guerra en ke el sistema memocràtic cada cop dubta menys per esclafar-nos i prepara el terreny perkè akest esclafament indiscriminat sembli democràtic, tolerable i necessari pel bé de la societat, això és la guerra manifestada en formes ke evolucionen cada vegada més, i és per això ke totes akelles persones i col.lectius insurgents realment necessitem unes mínimes bases d´unitat i coordinació, doncs en totes les guerres els d´un i altre front han de tendir a una certa unitat si es vol vèncer, el sistema sempre i en tot moment està unit i coordinat, nosaltres doncs, també ho hem d´estar si volem, de moment resistir, i kuan les contradicions del sistema siguin cada vegada més dificíls de justificar i sostenir socialment, llavors estarem preparats/des.
No sé ke en penseu, és per obrir una miketa de devat, doncs de vegades en tot el món alternatiu sembla ke hi hagi una kuantitat de noms, inicials, plataformes, tendències d´akí, tendències d´allà, ke sembla ke no ens en sortim i em sembla vital establir una unitat i una coordinació si volem dirar la truita d´una punyetera vegada!!
Salut i Revolta!!
Re: Imatges de la mani a favor de La Hamsa
29 mar 2004
Si, el problema es que aixo s´hagues hagut de fer quan les coses anaven bé i tendint ponts cap als estudiants, el CNJC, el CJB, les branques juvenils dels partits politics i sindicats...
Pero clar com que tothom era tant, tant pur, i autonom i no se quantes mes coses...
Ara es mes complicat.
pintadas y banderas
30 mar 2004
Primero, y antes de pasar a la parte más delicada, un abrazo a tod@s los que mostrasteis algo más que apoyo, verdadero corazón, aguantando los litros de agua que nos llovieron en la caminata hasta el centro.
Si que es cierto que estamos tod@s en el mismo tren, pero también no que somos tod@s del mismo huerto. Me explico; si estamos en contra de las multinacionales y las macroplataformas comerciales respetemos a los pequeños comerciantes. Me parece estupendo que se pinten los bancos y las franquicias de grandes cadenas pero
pregunta: ¿por qué se dedica la peña en ese frenético bombardeo de pintadas a joder las fachadas de los botiguers del carrer de Sants? Supongo que no será porque les falte juicio crítico sino porque les falta aprender a respirar y tranquilizarse un poco antes de sumirse en su frenética carrera de pintadas (más vale pintar menos y con más fuste).
Por otra parte, de muy mal gusto los compañeros del vasco a los que se les ocurrió traerse las banderitas. Porque cuando convocan una mani por la reagrupación de los presos, pues allí estamos todos pero para salirnos de nuestra pecera y mostrar apoyo con otras historias. Defiende tu autodeterminación pero comprende que hay gente a la que fastidia vuestro afán de protagonismo. Mucha gente en la mani estaba sorprendida e indignada pero nadie se atrevía a decir nada. Revisemos esos estatutos que asimilamos sin saber por qué. Aprendamos a comunicarnos entre nosotros, en el acuerdo y sobretodo, en el desacuerdo, que es donde más falta nos hace.

Gracias por este espacio, necesitaba un lugar donde gritarlo.
Re: Imatges de la mani a favor de La Hamsa
31 mar 2004
Yo pienso ke las bamderas se tenian ke haber kedado en kasa, pero no creo ke eso sea algo ofensivo o kon afan de protagonismo. Es lo mismo ke manifestarte kon una bandera ke ponga una "A" y me expliko ellos son okupas independentistas de bilbao y de la otra forma son okupas anarkistas del planeta.
La verdad es ke a mi personalmente no me hacia mucha gracia lo de las ikurriñas pero respetar es lo primero, igual es ke me e akostumbrado a verlas.
un saludo y gracias por hacernos sentir komo en kasa.
Salud y rebulución.
Sindicato Sindicat