Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Agustí Cerdà: el camaleó
27 mar 2004
L´ara diputat al Congrés espanyol Agustí Cerdà, fa uns anys, concretament al juliol de 1991, quan ell era responsable d´Organització Nacional de Catalunya Lliure, i aquesta organització política acabava de patir una escissió cap a ERC, enviava a tota la militància de Catalunya Lliure unes circulars internes on escrivia coses com les següents:

- Circular interna nº1. 18 de juliol de 1991:

" Els liquidacionistes, venuts per un càrrec, continuen encalçant els nostres militants, amb el miratge d´una paternal ERC totpoderosa (?), amb l´objectiu no tant de construir ERC (una organització regional perfectament adeqüada i respectuosa amb l´Espanya de les autonomies) sinó de destruir Catalunya Lliure."

- Circular interna nº2. 29 d´agost de 1991:

" (...) per la independència i la unitat nacional, i perquè no han pogut desfer-nos, ni minvar la nostra moral, car sabem la responsabilitat que tenim en la lluita i que d´ella depèn el futur de Catalunya. Sense renúncies ni rebaixes, sense espectacles ni blufs de premsa, amb serietat, treball i perseverància, aconseguirem la Catalunya lliure que tots volem, la nostra."

Que cadascú tregui les seves conclusions. Per a mi és un més que s´ha venut per una poltrona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agustí Cerdà: el camaleó
27 mar 2004
L'ERC del 1991 i la del 2004 no tenen res a veure. No ja per recolzament social que tenía llavors i te ara sino per qui hi era al davant, molt diferent del Carod-Rovira. Es per aixó que ara l'Agustí Cerda esta a ERPV.
Re: Agustí Cerdà: el camaleó
27 mar 2004
Bastant segur que és un trepes. Però qui treu aquests "draps bruts" només sembla tenir ganes d'enterbolir l'ambient.
Em sembla que tal persona ara diputat es va mullar el cul quan va caldre. En canvi, els radicals de boqueta que només saben estar creant discordies i traïcions inexistent mai han arriscat un pèl a la seva vida.
Jo conec uns quant que eren a la PUA predicant de boqueta moltes coses i acusant a tort i a dret i ara estan més assimilats pel sistema que ningú que us pugueu imaginar. Més d'un va acabar entrant a erc i tot.
Crítica sí, però política i constructiva.
Colera camping CNT