Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
L'Exèrcit reforça la vigilància al complex petroquímic de Tarragona
26 mar 2004
L'Exèrcit reforça la vigilància al complex petroquímic de Tarragona.
TARRAGONA, 26

Una unitat de la Capitania General de Catalunya formada per cinquanta efectius està destinada des d''ahir a reforçar la vigilància al complex petroquímic de Tarragona, segons ha informat la Subdelegació del Govern a Tarragona. Es tracta d''una de les mesures acordades en el marc del pla global contra el terrorisme anunciat pel Govern, després dels atemptats de l''11-M i es preveu que sigui permanent.

El subdelegat en funcions del Govern central, �ngel Sagardoy, ha explicat que a la província de Tarragona hi ha vint-i-nou punts sensibles de ser objectius terroristes, entre els quals hi ha la petroquímica, el port, l''aeroport, les nuclears, les centrals elèctriques i les estacions. Per això, es vol reforçar mitjançant l''ajuda de l''Exèrcit la seguretat en aquestes zones.

El primer punt a reforçar ha estat el complex petroquímic i posteriorment s''incrementarà la vigilància a les centrals nuclears d''Ascó i Vandellòs. Sagardoy ha explicat que es farà vigilància rotatòria periòdica, si bé encara no està concretat si s''ampliarà el nombre d''efectius o com es farà aquesta tasca.

This work is in the public domain
Colera camping CNT