Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Judici contra 5 militants de la CGT de Tarragona
24 mar 2004
EL PROPER DIVENDRES, 26 DE MARÇ, a les 09.00 hores, es portarà a terme un judici contra cinc militants de la CGT de Tarragona, al Jutjat d'Instrucció nº1 de Tarragona, per una acció reivindicativa del patrimoni sindical.
Companys i Companyes, Amics i Amigues, salut.


EL MOTIU, JA EL PODEU IMAGINAR. TOTS CONEIXEU MÉS O MENYS LA LLUITA CONTRA L'ESPECULACIÓ IMMOBILIÀRIA, LA DISCRIMINACIÓ ADMINISTRATIVA I SINDICAL VERS LES ORGANITZACIONS SINDICALS MODESTES, QUE VÀREM PORTAR I PORTEM A TERME REIVINDICANT UN ESPAI DINS ELS LOCALS DEL PATRIMONI SINDICAL DE TARRAGONA, A L'EDIFICI DE L'ANTIC INEM A LA RAMBLA NOVA DE TARRAGONA

Us convidem, doncs, a participar i afegir-vos-hi, si podeu, a la concentració que farem davant els jutjats el dia del judici...

PATRIMONI SINDICAL? PER A TOTS ELS SINDICATS!!!


Comunicat de la CGT de Tarragona:

Ens jutgen per reclamar un local per a la CGT.

    El proper 26 de març a les 9 del matí, seran jutjats a Tarragona cinc militants de la Confederació General del Treball acusats de pintar de color roig i negre la porta del local que com a organització hem reivindicat com a nostre en els darrers cinc anys.
    Aquest local, procedent del Patrimoni Sindical Acumulat (PSA) i situat a la Rambla Nova, 95, el reivindiquem amb el convenciment que som el quart sindicat amb més representació a les comarques de Tarragona i pel fet que l'espai ha d'estar destinat a usos sindicals i no a formar part del patrimoni de la patronal CEPTA, que és la destinació que ara mateix li ha donat l'administració amb el suport de CCOO, UGT i USO.
    Els nostres companys seran jutjats amb una acusació que no és altra que reivindicar per a la classe treballadora el que li pertany, els locals que els van ser arrabassats per la dictadura franquista i que ara, per representació social i sindical, correspondrien a la CGT.
    Però la patronal i algunes organitzacions que es diuen "sindicals", saben molt bé que les treballadores i els treballadors organitzats som un perill per a les seves intencions precaritzadores i explotadores, per això no volen que CGT, que és una organització de base i que per tant no es doblega a les seves exigències, creixi, i fan i faran tot el possible per aturar el que ja és inevitable: que la classe treballadora més conscient i antiautoritària s'organitzi dins de la Confederació.
    El proper divendres 26 de març, els cinc companys de CGT seran jutjats a Tarragona, al Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragon a les 9 hores.
    No hi falteu i demostreu així que les treballadores i els treballadors continuem lluitant per la llibertat, la igualtat i la solidaritat.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa