Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
l'Alternativa ESTEL i la CEPC s'uneixen de cara a les eleccions de la UB
24 mar 2004
La Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i Alternativa Estel (AE) es presenten per primera vegada en una única candidatura en les eleccions per renovar el claustre de la Universitat de Barcelona (UB), que el proper Dijous dia 25 de Març es celebraran per decidir noranta representants estudiantils.
Les dues formacions independentistes han presentat candidatures a nou dels dinou centres de la UB amb l'objectiu de doblar els setze escons amb que fins ara disposava la CEPC.

En la presentació de la candidatura el portaveu estudiantil, Boi Segarra, va defensar "la presència de l'esquerra independentista" presentant aquestes llistes com les "úniques crítiques amb el sistema universitari actual", el qual no va tenir pèls a la llengua per definir-lo com a "nul des del punt de vista democràtic", ja que, segons va indicar, els estudiants només tenen un 30% de representació.

CEPC i AE aposten fort amb aquesta candidatura per fomentar l'ús del català com a llengua vehicular, evitar l'externalització de serveis, estabilitzar les plantilles de professorat i PAS, perquè es millori la gestió dels diners i perquè s'augmenti el finançament.
Mira també:
http://www.alternativaestel.org/
http://www.coordinadora.net/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: l'Alternativa ESTEL i la CEPC s'uneixen de cara a les eleccions de la UB
24 mar 2004
amunt l'esquerra independentista a les universitats,
cap a la unitat popular!
Re: l'Alternativa ESTEL i la CEPC s'uneixen de cara a les eleccions de la UB
24 mar 2004
Les llistes de l'AE CEPC, no són lés uniques crítiques amb l'actual sistema universitari. Alguns comencen a veure un camí en la manipulació.

A més, trobo interessant que es critiqui que els estudiants només un 30% de representació; ara bé, el preocupant és que a la pràctica n'hi ha encara menys pel poc compromís de molts dels "escollits". Així que siguem coherents i si demanem més representació no acabem fent absentisme de les responsabilitats.

A més te gracia que això es digui des de l'estel que ténen una tradició de no participar-hi.

Apa, salut i revolució
Re: l'Alternativa ESTEL i la CEPC s'uneixen de cara a les eleccions de la UB
24 mar 2004
Quina gracia li veus? realment AE no té tradició de presentar-se a les eleccions al claustre, ja que no ha acostumat a fer-ho i de fet, a l'UAB encara no es presenta. El que fas gràcia ets tu que no tens ni idea de res ja que amb el comentari que has fet se'n dedueixen dues coses: o que no ets estudiant o que estas cec. Alternativa ESTEL i CEPC són, amb diferència, els sindicats d'estudiants que més feina fan a la universitat....que passa, que no ho veuso que no ho vols veure?
Re: l'Alternativa ESTEL i la CEPC s'uneixen de cara a les eleccions de la UB
25 mar 2004
no contestes les meves preguntes:

a) Creus que l'estel és la única llista crítica amb l'actual sistema universitari?

b)Trobes coherent demanar més representació pels estudiants pel claustre quan és sabut que l'estel no s'hi presenta i que d'aquest 30% la gran majoria no assisteix a les reunions?

i ara n'afegeixo una altra,

c)Defineix feina, i defineix diferència, perquè quanta gent de l'estel hi ha treballant a la PMDUP? o és que surt més a compte muntar concerts que defensar la universitat pública?

Per cert, interessant manera de discutir política evitant tractar els temes que t'exposo i caient en un absurd allau de crítiques anònimes personals.

El marxisme on ha d'estar fonamentalment és en el discurs i l'ànalisi, no només en la falç i martell que tant us agrada pintar.

salut i revolució
Re: l'Alternativa ESTEL i la CEPC s'uneixen de cara a les eleccions de la UB
26 mar 2004
Pero quien os pensais que sois,me cago en vuestra puta revolución,viva España cerdos.¡¡Una Grande y Libre!!
Sindicato Sindicat