Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Presentació anuari de l'ACCENT a la TORNA
22 mar 2004
L'Accent després de complir el primer any de vida com a publicació regular celebra la seva primera assemblea de subscriptors per tal d'explicar a aquells i aquelles que fan possible que cada quinze dies l'accent arribi a les comarques del nostre país la situació i prespectives del periòdic. D'altra banda s'aprofitarà per a fer la presentació nacional de l'anuari 2003. En aquest anuari, amb format CD-ROM s'inclouen els 24 accents del 2003 així com els dos números especials publicats el 2002. D'altra banda s'han escrit especialment per a l'ocasió una trentena d'articles que versen sobre els temes que l'Accent ha anat tractant aquest darrer any escrits per professors universitaris, membres de moviments populars, periodistes...
Des de fa més d'un any L'Accent arriba quinzenalment a subscriptors i locals d'arreu dels Països Catalans. Coincidint amb l'aniversari, hem editat un anuari del 2003 en format CD-ROM que us enviarem gratuïtament a totes les subscriptores i subscriptors.
L'anuari és un recull de tots els números de L'Accent que han aparegut el 2003 (i també els dos extraordinaris del 2002), però també hi hem donat veu a persones vinculades a diferents lluites populars que ens ajuden a entendre millor els esdeveniments que han succeït als Països Catalans i arreu del món.
Us convidem a la presentació que farem de l'anuari el dissabte 27 de març a la sala d’actes de La Torna (c. Sant Pere Màrtir, 37), a la Vila de Gràcia (Barcelonès), a les 8 del vespre. Anteriorment, se celebrarà l’assemblea de subscriptors, obert a totes aquelles persones i col·lectius que amb la seva aportació permeten fer avançar el periòdic popular dels Països Catalans.


18 hores Assemblea de subscriptors
20 hores Presentació de l’Anuari 2003
21 hores Cantautor

LA TORNA
Ateneu independentista i popular de la Vila de Gràcia
C/Sant Pere Màrtir 37, baixos
Vila de Gràcia, Països Catalans
Sindicato Sindicat