Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Boicot a La Caixa
22 mar 2004
Des de cada casa podem fer arribar el nostre missatge tantes vegades com vulguem, no pararem fins que entenguin que guanyar diners amb la sang de la gent té el seu preu. La nostra indignació.

És ben senzill, envia el que pensis a info ARROBA lacaixa.es o visita http://www.boicotpreventiu.org/Empresas_Voltors/La_Caixa/La_Caixa.htm per tenir + informació.
Mira també:
http://www.boicotpreventiu.org

Comentaris

Re: Boicot a La Caixa
22 mar 2004
La noche del sábado 20 de marzo unos desconocidos prendieron fuego a la sucursal bancaria de "La Caixa" (empresa participante en el proceso de reconstrucción de Irak) de la calle Rector Triadó en el barrio de Hostafrancs. Posteriormente nos hicieron llegar el siguiente comunicado a traves de Internet.


"Colocamos el artefacto incendiario en la sucursal bancaria de "La Caixa" con la
intencion de enviar a esta multinacional un claro mensaje: Fuera de Irak y fuera de nuestras vidas.
Ningun cambio de caras en el teatro del Poder politico podrá frenar jamás el avance
progresivo y violento del Poder económico, autentico responsable del espectáculo mercantil
y del engranaje social que nos somete.
Por este motivo animamos a todas las personas solidarias y hartas de asumir el papel de ciudadan@
obediente a atacar negocios y entidades implicadas en la ocupacion de Irak asi como
a toda estructura y mecanismo de poder que perpetue este sistema.

Por la solidaridad internacional entre oprimid@s y la reapropiación de nuestra fuerza de lucha individual: ¡guerra social!"
Re: Boicot a La Caixa
22 mar 2004
Gracias compas! Y para los que no tienen ganas de meterse en ese marrón, ahí van otras opciones: tranchetes en la salida de libretas / trabada de puertas correderas electrónicas / siliconas varias / y sobretodo... SACA TUS AHORROS DE LA CAIXA!
Re: Boicot a La Caixa
23 mar 2004
la caixa... ¿ matem ?
Re: Boicot a La Caixa
23 mar 2004
Ves quina vejenada,amb aquestes accions , no més es dona joc al PP.
Re: Boicot a La Caixa
23 mar 2004
Paco no siguis ingenu. Aquestes accions de tot tipus exerceixen una pressió directa i POPULAR sobre les empreses de la guerra, al marge de partits i organs publics que s'aprofiten de les manifestacions anti-guerra.

I per cert, jo encara no he vist que aquesta acció hagi estat manipulada pel PP, ni tant sols l'he vist als mitjans de comunicacio.

No siguis tant bocazas
Boicot no és sabotatge
23 mar 2004
A veure si mirem el diccionari, que no és el mateix fer boicot que fer sabotatge.

D'altra banda, m'agradaria que algú m'expliqués, amb els guanys i pèrdues econòmiques a la mà, quina pressió exerceix la destrucció de mobiliari sobre les decisions internacionals de "La Caixa".

Crec que hi ha moltes coses a fer per davant del sabotatge; és millor motivar la consciència del client de "La Caixa" que no pas que pensi que uns gamberrets li estan amargant el servei.
Re: Boicot a La Caixa
23 mar 2004
El teu argument es igualment aplicable a la teva estrategia. Les perdues que pateix La Caixa quan algu retira els seus diners son (exceptuant a gent adinerada, que dubto que practiquin el boicot) no crec que sigui molt superior a una accio d'aquest tipus.

M'agradaria q m'expliquessis com el boicot de 100 barcelonins afecta a les decisions internacionals de "La Caixa"...

Els dos metodes no son incompatibles, pero trobo que el sabotatge té un component d'agitació social més revolucionari, que es el que cal.

És evident que no tots podem practicar el sabotatge, pero si que el podem recolzar. Que no tinguem collons a fer-ho o que simplement no vulguem arriscar-nos a anar a parar a la presó no significa que ho haguem de criticar tant gratuitament.
Colera camping CNT