Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Més agressions feixistes a Castellar
20 mar 2004
Un ferit, incidents a tres bars i dos detinguts
Divendres a la nit, mentres la plataforma ciutadana castellar contra el feixisme passava el documental "un poble unit contra el feixisme" un grup d'entre deu i dotze skins nazis provocava incidents a dos bars de la Plaça Europa, amb el resultat d'un ferit amb un trau al cap. Més tard aquest grup es va desplaçar a un bar del centre (pels que sigueu de Castellar, un bar on només tenen pepsi ;) ). En aquest bar estaven sopant un grup de la plataforma. Un dels skins els va estar increpant i provocant durant més d'una hora. Tot i que els membres de la plataforma van demanar repetidament ajuda a l'amo del local aquest es va negar a trucar a la policia. Finalment, una persona que passava pel carrer i va veure la situació, va avisar a la policia. Es van endur dos skins detinguts, els quals acumulen una pila de detencions. Possiblement, ja tornen a estar al carrer.
Amb aquesta, ja van set agressions fetes pels skins a Castellar des dels incidents de festa major.
Suma i sigue...

Comentaris

Re: Més agressions feixistes a Castellar
20 mar 2004
perdon, no quiero ofenderles, es que leo desde el extranjero, conozco un poco castellno pero no catalan. desafortunadamente, no tengo todavia diccionario catalan (aunque voy a comprar uno el lunes por la mañana) hasta entonces, que significa Castellar, es nombre, lugar o por si acaso castigar? o qué? queria pasar la noticia en otro indy por eso pregundo muchisimas gracias
Re: Més agressions feixistes a Castellar
20 mar 2004
Castellar es el nombre de un pueblo de la comarca del Vallès Occidental bastante pròximo a Barcelona. El nombre original del que proviene el topónimo actual era el de Castrum Kastellare se supone que debido a la presencia de algun castillo.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
20 mar 2004
gracias. Viva la fuerza de la comunicación alternativa! Salud compañeros
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 mar 2004
nu se, pero menys intentar trucar a la poli, ke total ja se sap de kin vandol esta, i mes repartir unes bones osties als caps cuadrats akests, si no els i plantem cara s´ens enriuran sempre, ens atacaran als nostres lokals, i tant trankils, akesta gent no li importa ke ens manifestem 1000 o 10000, akesta gent nomes la pots aturar peganlis una bona pallissa!,salut i antifeixisme
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 mar 2004
cada dia m fa mes rabia tot l k passa, i davant la impotencia de tot l k ens envolta l'unik k podem fer és aprendre a treure'ns les castanyes del foc solets, pk ningu vindre a dnonar-nos la ma, aixi k ens em d'unir i hem de fer un moviment aprendre a k fer n akets casos, pk som més nombroso aixi k podem aconseguiro, nomes els hem de posar a ratlla, però, sempre hi quan ells hagin vingut a provocar-nos, sinó, ens consideraran iguals q ells. No es pot viure amb el Feixisme!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 mar 2004
Skins, skins, skins, skins, nazi-skins...Bla,bla,bla!...Joder, sólo sabéis reproducir todo lo que los medios de comunicación dicen?!

Si no tenéis criterio, ni objetividad, no escribais sobre temas de los cuales ni tenéis ni idea.

FLACO FAVOR LE HACÉIS AL VERDADERO MOVIMIENTO.

Skinheads always antifascist.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 mar 2004
OS JODEIS SEPARATAS. Y TU SHARPERO A CALLAR, TU VERDADERO MOVIMIENTO ES EL MOVIMIENTO GAY.

ARRIBA EUROPA!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 mar 2004
Jodete tu subnormal!!!! juas, juas, no sois no fuisteis y jamas sereis skins, y no mandes a nadie a callar q a ti y a los deficientes mentales con q te juntas os callarán pronto a base de oxtias.
ANTIFA-SKINS RULES!!!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 mar 2004
En vista del que hi ha,la gent hauria de prendre's la justicia per la seva ma, ja que la poli està al costat de qui està, doncs que passa, hem de ser correctes fins al punt de ser bobos? Se'ls hi ha de donar canya a aquesta gentussa, estic segura de que si s'envien a l'hospital a uns quants, els següents s'ho pensaran dues vegades abans de liarla. Son cobards com ells sols, i s'aprofiten de que la gent es civilitzada, massa civilitzada.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 mar 2004
els deficients mentals no pinten res aquí, ja estic una mica fart de tota la penya que participa amb una actitud "crítica" als articles publicats i utilitza aquesta calificació peyorativa, no em sembla malament que es contesti als nazi-paràsits encara, que es perdre el temps, però com a mínim esa "penyita del rollito" hauria de tener més capacitat d'autocritica i expressió escrita
salut
i cap agressió sense resposta
ànims a tota la ciutadania de Castellar
i nazis prepareu-vos perque qui juga amb foc acava cremant-se
Re: Més agressions feixistes a Castellar
22 mar 2004
Torna a haver una pujada d'aquests porcs, per tant ens hauriem d'organitzar per crear grups d'autodefensa coordinats.

ONLY GOOD FASCIST IS A DEAD FASCIST!!!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
22 mar 2004
" Skin head Castellar" sou 1's capullos, no sou skins! sou Facha_NAZIS, informat bé, per que no teniu ni idea del moviment skin!!
El moviment skin sorgir de la joventut del barris obrers de Jamaica, despres passa a anglaterra, principalment l'única violència qe feien servir era l'autodefensa... però en l'actualitat l'estetica i la imatge ha estat imitada per multitud de grups juvenils o ultres tipo futbol, els skins de veritat no son re d'això...
Skin Head Against Racial Perjudice
FoReVeR aGa¡NsT FaScIsM & RaCiSm
Re: Més agressions feixistes a Castellar
01 abr 2004
Seguirá pasando asta k no paren de meter mierda en ESPAÑA!!!!
vamoSS a seguir asi muxo tiempo!!!
...una cosa...IMAGINAROS K UN EXTRAÑO ENTRA EN TU CASA Y ATACA A TU FAMILIA!!! TU CASA EUROPA!!! TU FAMILIA LA RAZA BLANCA!!!!
SKINS_NS!!!!!
SaludoSS RacialeSS!!!!!
14/88
ASF y E88 (skingirls)
Re: Es aquesta la teva "família"?
01 abr 2004
Arrestats cinc 'skins' a Terrassa després d'agredir un altre jove neonazi

AGÈNCIES

Terrassa. -- La policia ha detingut a Terrassa cinc joves skins acusats d'haver agredit la setmana passat un noi d'una altra facció neonazi, a qui presumptament un d'ells va amenaçar amb una pistola de fogueig.

Els cinc detinguts van passar ahir a disposició judicial.

La policia va registrar el domicili dels detinguts, tres d'ells amb antecedents, i va decomissar dues pistoles de fogueig, munició real i de fogueig, quatre navalles, una porra metàl·lica i material amb simbologia nazi.

Els detinguts són Juan de Dios O. M., de 20 anys, amb antecedents per fets similars, Miguel S. H., de 18, amb un antecedent, Jordi V. S., de 20, també amb un antecedent, Manuel G. B., de 19, i Sergio S. S., de 22.


-Es aquesta la teva "família"? Quan parles de merda... et refereixes a la teva família i a tú mateix? Comentar també que el cognom "de Dios", d'un dels detinguts, és moltes vegades d'origen gitano o jueu. Que lo sepas, saludos anormales!!

Fa l'efecte que et sent sol, no perdis el temps buscant "famílies" com aquests. Hi ha molta gent a tot arreu que val molt més.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
08 abr 2004
SKINHEAD SIN CABEZA BARRA LIBRE DE CERVEZA!! K US FOTIN SKINS DE MERDA!! ANEU-VOS-EN A LA KAMARA D GAS TOTS!!!

SALUT I ANARKIA!!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
09 abr 2004
ESOS CAMARADAS!! ME CAGO EN LOS SHARPEROS D MIERDA! VUESTRO UNIKO MOVIMIENTO ES EL GAY! IJOS D PUTA!! I DLANTE D MI YA S PUEDE PONER EL OMBRE EL MONO I DIOS K NO M VAIS A PARAR PERROS!!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
27 abr 2004
Kuanta mierda fascista se mueve por estos foros,lo que me gustaria saber es k koño hazen por aki , mutxo kritikar pero bien k entrais,no sera k nezesitais ideas , jajaja todos muertos hijos de la gran puta

GORA ETA
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA
GORA EUSKAL HERRIKO KOMUNISTAK
VISCA CATALUNYA
INDEPENDENTZIA!!!!!!!

Por cierto haber si dejais de hazer komentarios alusivos a los homosexuales, para nosotros no es ninguna ofensa ditxa palabra.

AGUR,SALUDOS A TODOS LOS NAZIONALISTAS , AKABAREMOS KON LA OPRESION ESPAÑOLISTA.

JOTAKE!!!!PEGAD FUERTE HASTA LA VIKTORIA!!!!!1
Re: Més agressions feixistes a Castellar
09 jun 2004
soi de catalunya i soy un red nosotros no somos unos bajos komo los nazis neos etc (parlo catala eh!!) a estoy de acuerdo kontigo euskal herria lo ke tenemos ke hacer... ke koi perk parlo kastella¿? el ke tenim ke fer es organitzarnos i kombatre akets cobards l'altre dia vaig ser presencial de una pallisa i kuannvaig veure ki eren vaig fikarmi al final, dos kap a l'hospital putus nazis de merda viska el comunismei i la republica als nazis no s'els ha de pegar s'els ha de matar directament visca eta viska batasuna viska reds sharps and rash's moviment skin amunt visca la urss no sigueu moderats aneu amb força i sense por no temeu de kap skin dels sharps reds etc.. eh ke els nazis son uns cagauats i nomes ataken als ke van sols son uns fills de maderos


gora eta
gora euskal herria askatasuna
gora euskal herriko komunistak
viska katalunya
independencia a mort
Re: Més agressions feixistes a Castellar
02 jul 2004
Q ASCO ME DAIS ROJOS SEPARATISTAS MANIPULANDO TODAS LAS INFORMACIONES CLARO COMO TODOS LOS MEDIOS DE MIERDA DE ESTE PAIS GOBERNADOS POR L GRUPO PRISA DE SOCIALISTAS ANALFABETOS SALUDOS CAMARADAS DE CASTELLAR Y TARRASA LA LUCHA CONTINUA PUTA ESTA ARRIBA ESPAÑA ARRIBA EUROPA I VISCA CATALUNYA
Re: Més agressions feixistes a Castellar
14 ago 2004
Bravo pel basc!Crec que ha arribat un punt que o ens fotem durs o els Països Catalans...Aniran a la merda. No cal veure quin puto partit esta governant les illes i el País Valencia.
Molta gent critica a ETA, i es cert que han matat gent inocent...però i tots aquells joves que per coses de la vida queien per la finestra de la presó i es mataven. Amb elque vull dir amb tot aixo, es que si fos per mi, formaria un grup armat i fotria canya a Espanya...pq fins ara veig que les paraules no serveixen de res
PD: El de Sant Joan Despí que s'aclareixi un poc!!!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
07 oct 2004
hay gente así por ke no les plantais cara coño,si la mayoria són unos niñatos..... PLANTARLES CARA Y SE CALLAR�N
Re: Més agressions feixistes a Castellar
07 oct 2004
Tenim k unirnos tots els independentistes i plantar cara als putos faxas k ens estan prenen una llibertat k ja ens va ser treta i dia a dia estem intentan recuperar-la amb violencia ja k es l'unica forma de k els putos nazis k stan dien cada putos catalufos. Arribara un dia en k els vascos i catalans farem front a les forçes d'ocupacio espanyoles!
tots units per la independencia!
Danak Elkarrekin Independentziagatik
Re: Més agressions feixistes a Castellar
17 nov 2004
putus nazis de merda tard o dora pringareu i kuan els peus no us tokin terra riure,boneheads de merda no penseu i deshonreu la veritable imatge skin no teniu kultura,sou uns debils manipulats i tard o dora pillareu
Re: Més agressions feixistes a Castellar
08 gen 2005
Yo soy un joven de castellar y solo decir a toda esa gente a todos esos podridos que nuestra lucha por el bien no es lucha sino compasion, y ya que nadie limpia nuestro pueblo ensuciado centenares de veces por gente separatista sin ideales y con malicia nosotros no nos rendimos y mientras vayan habiendo jovenes queriendo mantener el pueblo imperial tal y como debe ser esto no acabara ni morira nunca.
Ni un paso atras.Hasta la victoria final.Sieg Heil.Salud y victoria.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
13 feb 2005
ens hem d'organitzar només així aconsegiurem el nostre objectiu .Utilització de l'acció directe

visca Catalunya
Re: Més agressions feixistes a Castellar
18 feb 2005
hem d'akabar am els putos boneheads d merda siguin d'on siguin axo n pot ser!! ANTI 33-88!! INDEPENDENCIA O MORT!! AM L'ACCIÓ DIRECTA... CONTRA EL FEIXISME AMB TOTS ELS COLORS... CONTRA EL RACISME!! Drunk & Proud --- Salut & Oi!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
22 mar 2005
vamos a ver,yo soy sharp,y el problema eske la mayoria de punkis y muchos reds son unos moñaos, muchas botas y tirantes,y a la hora de pelear se akojonan,para organizar y reventar a los cerdos estos nazis,hace falta gente ke vaya a matar,y kon dos kojones-venga antifachas los mejores-
Skin Head power!!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
16 abr 2005
yastoy sta el conyo d las putas punkis, sidosas ke ensuciais la imagen d las redgirls, aki no keremos escoria punki... i no t metas dond n t convenga raperilla d mierda ke son las onze d la noche i tienes ke ir ya pa ksa a beber la lechee xdd anda i ke te jodan, si tienes algo k decirm agregame ke mencantaria kedar contigo pa romperte la cara, xulilla. marieta_tlli ARROBA hotmail.com
Re: Més agressions feixistes a Castellar
16 abr 2005
espero ke me contestes ee? ....eskaterpunkgirl92?? una payasa eso e lo keres
jodidos separatistas
18 abr 2005
saludos a los camaradas nacionalsocialistas! separatistas, ke os follen; rojos, vosotros a lo vuestro, a daros pol culo.
EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHRER!!!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 abr 2005
ke dice el payaso ese de gora eta y luego viska kataluña? a los de cataluña ke no nos relacionen con esa puta basura!!!! por cierto no estoy a favor de los skins pero los antifas kada vez os pareceis mas a ellos, de ke koño os kejais
Re: Més agressions feixistes a Castellar
25 abr 2005
Skins diuen?? No són més que descerebrats. Tota manera de pensar és defensable i s'ha de respectar fins que perden els papers i comencen a fer servir la violencia!!!
La força és l'argument dels necis! Tant que s'estimen al cabrón del Franco i segur que si encara estigues viu aquests niñatos no tindrien ous per sortir al carrer perquè no hem d'oblidar que són uns cobards.

PD: mireu-vos l'historia d' Espanya i veureu que teniu sang de jueus i moros
Re: Més agressions feixistes a Castellar
28 abr 2005
havera... als cabezasyecas no sels pot dir ke pensis, pk son aixo, "bavezas-uecas" i no i tenen res els pobrets, nomes senteraran k karden puta pena am una bona ostia
gengen nazis companys, oi!& cervesa
Re: Més agressions feixistes a Castellar
28 abr 2005
Canción del etarra

Vooolaré, vooolaré, volaaré
en mi kotxe eskarabajo
kargado de goma 2
k me llevará al karajo.

me kedaré destripado
en el vuelo k me espera
ay k pena ay ke pena
ké juerga los españoles
se están markando a mi kosta

Volaaaré, volaaré, volaAAaré
en mi kotxe eskarabajo
kargado de goma e
ke me llevará al karajo

vooOolaré, voooOlaré
Re: Més agressions feixistes a Castellar
28 abr 2005
si al menys tinguessis gràcia..
Re: Més agressions feixistes a Castellar
28 abr 2005
Pues mira a ver si te hace gracia el etarrófilo de arriba. Le he contestado en el mismo tono.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
29 abr 2005
mae el otro xat esta a rebentar, primero empezaron kon los insultos i te rajo, pero ahora dan clases de historia i de lengua inglesa, VENID A DECIR LA VUESTRA ALLI.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
07 mai 2005
si es verdad que sois tan valientes, no matariais por la espalda ala gente, si es verdad q luchais por algo, no matariais inocentes
SEPARATISTAS HIJOS DE PUTA PRONTO LLEGARA VUESTRO FINAL
14/88
Re: Més agressions feixistes a Castellar
07 mai 2005
A todo cerdo le llega su San Martín.
Viva España.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
10 mai 2005
aneu callant nazis de merda pq la hora sera arribada i quan aixo passi flipareu
No podreu anar tranquils pel carrer.
GORA ETA I TERRA LLIURE
Re: Haasta los huevos (a reventar)
16 mai 2005
Estamos hasta los huevos de la puta escoria ke se mueve en nuestra ciudad.Putos fachas ke asco dais pero algún dia esto se va a acabar. ORGANIZEMONOS Y SALGAMOS A LA CALLE A REVENTAR.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
18 mai 2005
Visca Catalunya! Gora Euskadi! Viva Galiza!
NO A L'ESPANYA DELS POBLES OPRIMITS!!
FORA FEIXISTES! NO VOLEM MÉS MERDA!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
14 jun 2005
ARRIBA ESPAÑA Y ARRIBA CASTELLAR DEL CASTIGO!
QUE LES DEN A LOS SEPARATAS ROJOS Y DEMAS ESCORIA. GJCV SEGUID ASI HASTA EL VALHALLA! DESDE BCN EL KSSF OS SALUDAMOS!!!
HAIL CAMARADAS!!!
BBBB
Re: Més agressions feixistes a Castellar
22 jun 2005
nazis espanyolets de merda, feu les maletes i foteu el camp de Catalunya.

Pàtria i Progrés.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
01 jul 2005
stem fins als kullons dakets putus bone's. Us futrem fora duna puta vegada!!! No sabeu la merda k us aneu pusan a sobre kardan osties a tutom, pq ara ja ningu kallara i akabareu x terra! Utilitzem la violencia en autodefensa!!!
X Catalunya lliure.
que se us ha passat el temps home...
04 jul 2005
molt bé, fatxes de merda, com que encara no veieu que el vostre temps ha passat i que el dictador va morir pixat al llit ja fa mes de 26anys, i teniu tantes ganes de que ens organitzem aprofito per anunciar-vos que podeu passar per santa coloma de farners qualsevol dia daqets, si si, aquell lloc on fa tres-cents anys hi cremàven tots els soldadets de la "INFANTERIA ESPANYOLA", bé ja estem organitzats, units i a punt, veniu, veniu, i lieu-la tambe, doneu-nos una rao per matar-vos i ho farem.

Ha arribat el nostre temps, el vostre ja fa temps que ha passat, escoria.
Re: Més agressions feixistes a Castellar
04 jul 2005
ei tu el de terra lliure! el del 14 dagost a les 10:00:04, vui parla am tu tiu, em de fer axo q dius, un grup armat i mobil, petit i disposat a tot, per encendre la flama que fa massa temps que xispeja, i liarla fort pq mes gent ens segueixi i la liem ben fort i se nenteri tot el mon!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
21 feb 2006
NI ESPAÑA NI EUROPA NI NACIONALISMOS TODO SON INVENTOS DEL FASCISMO,EL PLANETA ES UNA CARCEL Y LAS NACIONES SUS CELDAS,SOLO DEVERIA AVER INDIVIDUOS....LIBERTAD¡¡¡¡¡SALUD Y ANARQUIA¡¡¡
Re: ets mes ruc inbecil ja tagafarem,estigos tranquilo 14/88
13 mar 2006
como te pille vas a flipar jo no soi de esos catalanes y punkis k muchas cadenas y ostias,yo no hablo tanto 14/88.te vas aber el culom en tu cara
Re: Més agressions feixistes a Castellar
10 abr 2006
vosaltres seguiu xerran ke nosaltres encara i som aki antifas de merda.
catalunya blanca i catalana.
no blanc: no catalan
euskalerria is spain
catalonia is spain
spain is europe
europe only white and nazionalsocialist
Re: Més agressions feixistes a Castellar
11 abr 2006
Quan estiguis a Castellar i et trobis q has de córrer per no rebre començeu a parlar de pors. No hi ha unió! Pobre portugués...pobre de nosaltres. Necessitem ajuda!
Re: Més agressions feixistes a Castellar
19 abr 2006
ola a tots
Sindicato Sindicat