Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : guerra
Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar "acampar" ahir a F.Macià.
20 mar 2004
Cròniques d'ahir al vespre a la Pl.Francesc Macià.
Ahir a la nit uns quants fatxes de Democracia Nacional es van presentar a la Placa "Calvo Sotelo" (com deien ells) amb banderes espanyoles i catalanes (regional) increpantnos i fent els gallinets.
Aquests individuus tenien una acció planejada. Fotrens's fora de la placa. Ens ho van anunciar hores abans en un comunicat públic, on convocaven a més a més a tothom (la gent del carrer s'enten) a que ens llencessin ous a partir de les vuit del vespre fins que "nos vayamos de la plaza por huevos". Pero donat que van ser molts menys dels que s'esperaven ser (uns 20) els hi van faltar ous (qui sap) perque d'ous no ens van llencar cap o potser els hi van fallar els suministres. En qualsevol cas aquesta penya si que va fer el possible per entrar a la placa.
Van comencar a trencar algun cartell contra la guerra de la part més perifèrica en el moment que la guardia urbana (que portava hores allà en previsió els incidents) va formar un cordó que impedia als nazionalistas arribar a la placa on tots nosaltres estavem escoltant -no es ociós dir-ho- una xerrada del Joan Subirats -el catedràtic de Ciencia Política de la UB- sobre armamentisme i imperialisme al pròxim orient.

Democracia Nacional. Un partit afí al front nacional francès, espanyolista i xenòfog va lluir les seves plomes de guerra intentant abordar la placa i abortar la xerrada (això últim si que ho van aconseguir).
La guardia urbana es va mantenir ferma i enlloc de desallotjarnos va impedir que ens desallotjessin (cosa curiosa cal dir). Els fatxes, aleshores van intentar entrar en "raons", van intentar articular un discurs "democratic" amb els guardies i van soltar coses com: "Nosotros también queremos instalar nuestro campamento en la plaza. Por que a ellos los dejais i a nosotros no?. La plaza calvo sotelo es la plaza de todos y nadie tiene derecho a apropiarsela. Esta plaza va a quedar hecha una mierda por consecuencia del 11M. Nos pasamos horas parados en la diagonal por culpa de sus manis cuando venimos de un dia duro de trabajo y encima por las noches no nos dejan dormir. Esto es una guerra tambien. Lo llamais pacifismo pero no es paz. Esto si que es manipulacion y vosotros los protegeis. Esto no es democracia!. Esto si que es manipulacion...." etc.. etc..

Al final quan van veure que els seus arguments de "compartir" la placa amb nosaltres no eren creibles i la guardia urbana els seguia impedint l'entrada (pero no destrossar cartells) van comencar a fer coral amb un slogan improvisat que deia: "La policia! está con zapatero. La policiaaa, esta con zapaterooo, ra ra ra".

Després ja sembla que van marxar definitivament (si algu no em contradiu amb noves noticies pq jo no vaig ser-hi durant tota la nit) i hom imagina que com era divendres se'n debien d'anar a alguna discoteca "chic" i pijotera a explicar les seves aventures entre cubata i cubata.

Bé. Comentar en resum que les consequencies de la seva acció van ser apart de la trencada d'algun cartell, el boicot de la xerrada del Joan Subirats i la denegació de la guardia urbana (a posteriori) de fer servir un punt de llum de la xarxa electrica per passar la pelicula "Hay motivos". Potser la guardia urbana pensaria que aixo seria una "provocació involuntaria" als nois de DN i per aixo ens ho van tristement impedir... A Pla de Palau si que van tenir accés a la xarxa elèctrica i van passar el film.


La llibertat d'expressió i l'agora (o les agores) en l'espai públic és certament difícil d'aconseguir ...on tot lo "cultural" està domesticat, mediatitzat, manipulat, preestablert, planificat, acondicionat ...per estructures "publiques" i espais "pressupostats" com .....per exemple, el forum 2004.

Com deia un graffiti d'indymedia ..."Quan alliberarem aquest ordre de tristesa?"

Marc.
Mira també:
http://www.democracianacional.org

Comentaris

Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar
20 mar 2004
Crec que no es bona idea posar un enllac a una web fatxa, sobretat perque no hi ha res a mirar alla a no ser que siguin un munt de mentides, etc...
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar
20 mar 2004
Buen resumen de lo que paso... eso retrata al personal..Me gusta la parte de los huevos, mas que nada porque ¿como iban a lanzar huevos? Si seguramente no saben ni donde hay que ir a comprarlos ( ya lo hace la chacha por ellos..) por que eso de "despues de un duro dia de trabajo" ¿se referira a patear ancianos y chavales en Sabadell? En fin, todo mi apoyo a los que estais acampados...lo siento un par de niños me impiden estar ahi; pero animo y esta tarde todos a la calle. Que nos oigan.
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar
20 mar 2004
Vaya, parece que me perdi el placer de increpar a algunos de los izquierdosos democratas acampados en la plaza y a unos nazis descerebrados. A ver si la proxima vez no os protege la policia que tantas ganas teneis de abolir.

Fuera ciudadanistas de Universidad, no sois mejores que cualquier tontolaba de una ONG.
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar
20 mar 2004
ya te tocará a ti y pedirás ayuda, y te encontrarás solo, porque acudiran cuatro gatos, porque eso que acabas de decir lo pensais cuatro gatos.

P.D.: Te pagan algo por decir estupideces? quien?
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar
20 mar 2004
en comptes de faltar-vos el respecte, oi qe estem d'acord en "exterminar" el feixisme doncs de la manera qe sigui pro unimnos-hi... es = si ets universitari o "currelas"!!
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar
20 mar 2004
Esta clar que entre DN i vosaltres mai hi haura una bona relació. Pero jo asegure ací que DN NO VA ANAR A LA PLAÇA. Va ser el PP.
DN està contra la guerra amb la mateixa intensitat que vosaltres, malgrat que tenim punts de vista molt divers.
No vull millorar l'enteniment pero si combatre la mentira.
Ernesto Milá
21 mar 2004
Ernesto Milá=CNI=DN=nazis
Re: Els CalvoSotelistas de Partido Pupular que van intentar "acampar" ahir a F.Macià.
28 mar 2004
van ser gent del PP ...jajajaja com us costa entendre tant tot?

DN està contra la guerra com diu el de dalt.

avans de kedar com pagesos, penseu...

Per combatre la ignorancia, penseu no cal informar-se molt. Per k si confoneu cols y patates...jajajaja seguiu així de espavilats i mentiders...pk si entre vosaltres ja us manipuleu la informació..jajajaja
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar "acampar" ahir a F.Macià.
29 mar 2004
jo em menjo sovint un plat de cols amb patates i et puc dir que lliguen prou bé, s'entenen prou bé. de fet, un cop païdes i cagades encara lliguen millor, són la mateixa merda. Potser això és tota una descoberta per als "savis" urbanites cortinglés.
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar "acampar" ahir a F.Macià.
02 abr 2004
joder pero que es esto.ah si creo que lo llaman catalan a mi la verdad me gusta mas llamarlo 'lengua slvaje' o 'aborto del castellano'.bueno que os jodan!!
Re: Els CalvoSotelistas de Democracia Nacional que van intentar "acampar" ahir a F.Macià.
02 abr 2004
la ultradreta vol agitació al carrer? doncs que el PP es prepari, que tindran agitació, però al carrer, a les fàbriques i als barris.

cap barri pels feixistes
Sindicato Sindicat