Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Ara, a les 7, a pl. Sant Jaume: CONCENTRACIÓ CONTRA EL TUNEL DE BRACONS
18 mar 2004
Davant la decisió del govern, Salvem les Valls convoca concentracions avui a les 7 a Olot, Girona i Barcelona

Concentracions de protesta contra la decisió del govern de tirar endavant l'Eix Vic-Olot i el túnel de Bracons. Davant l'autoritarisme del PSC que vol imposar tant sí com no l'EVO per Bracons sense atendre la mobilització social i obviant qualsevol debat democràtic sobre la seva necessitat i els seus impactes, us convoquem a expressar el nostre més enèrgic rebuig.

No ens falleu, ara hem de donar una contundent resposta a aquells que sense cap argument ens volen imposar un projecte irracional i que hipotecarà el futur de les nostres valls.

Us hi esperem!!!

No a l'Eix Vic-Olot!!

No al túnel de Bracons!!

Prou agressions al territori!!!

---------------------------------------

[El tripartit ja ha fet la primera gran pifia, a unes comarques nordorientals ja prou castigades per obres com el tunel de Capsacosta o la línia d'alta tensió de les Gavarres

Fa uns 12 anys el que era alcalde de Girona, Joaquim Nadal, ja va fer de les seves contra tot un moviment massiu d'oposicio de la gent de Girona i es posar al davant de la construcció de la Variant de l'N-II a la Vall de Sant Daniel, una destrossa ecologica al final del massis de les Gavarres (tot i que en un principi havia amenaçat que si es feia dimitia com alcalde, ja que Nadal és de Sant Daniel). Ara el nou conseller d'obres publiques torna a la carrega al capdavant d'una nova obra viaria convergent que porta les excavadores i l'asfalt a la vall d'en Bas... I al capdavant d'un tripartit on la presència d'IC-EUiA i ERC sembla no servir de res?].

Mira també:
http://www.salvemlesvalls.org/
http://www.salvemlesvalls.org/cat/np/04/040316act.htm
Sindicato Sindicat