Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
Actes del tercer aniversari de Can Capablanca
17 mar 2004
Aquest cap de setmana hi ha nous actes a Sabadell on es tractarà el tema del pla hidrlògic, el quart cinturó o el túnel de bracons, entre d'altres.
A més, diumenge hi ha la calçotada popular de Sabadell que des de fa tres anys organitza el casal independentista de Sabadell Can Capablanca.
Aquí ho teniu més detallat:

19-03-2004
(20:00) Moviments en defensa del territori als Països Catalans (actes del 3r aniversari)
Taula rodona debat, mitjançant la qual podrem entendre les línies d'actuació i d'organització de diferentscol·lectius ecologistes del nostre país així com saber quins són els seus objectius i prpostes a curt i llarg termini, on intervindrant: -Ferran Barreno, portaveu Plataforma en Defensa de l'Ebre -Raül Valls, portaveu de la plataforma Salvem les Valls -Un membre de la plataforma Salvem el Vallès
Organitza: Can Capablanca (Casal Independentista de Sabadell)
Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69)

21-03-2004
(14:00) II Calçotada de Sabadell (actes del 3r Aniversari)
Un any més, la Calçotada Popular serà un dels puntals de l’aniversari de Can Capablanca. La nostra intenció continua sent fer de la tradició dels Països Catalans una festa, on xic i grans puguin esdevenir un cop més protagonistes d’aquests petits moments que ens fan pertànyer al nostre poble. 2 migdia: actuació dels BASTONERS DE NAVÀS 3/4 de 3: entrega del PITET de rigor per a tota Calçotada 3 migdia: CALÇOTADA POPULAR, amb calçots, carn a la brasa, pa torrat, vi del país i cafè. 2/4 de 5: Actuació RAUXA. I per acabar, actuació de THE SUCARRATS BAND, folk principatenc. Preus: 10 euros per militants i simpatitzants 12 euros per totes les demés.
Organitza: Can Capablanca
Lloc: C/ les Paus, 19

Comentaris

Re: Actes del tercer aniversari de Can Capablanca
17 mar 2004
amunt capablanca!
Sindicato Sindicat