Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Grups de joves contra la guerra acamparan des de demà al costat de la Delegació del Govern a Catalunya
17 mar 2004
BARCELONA, 17 Mar.

Diversos grups de joves acamparan des de demà fins dissabte al Pla de Palau de Barcelona, al costat de la seu de la Delegació del Govern a Catalunya, per protestar contra la guerra a l'Iraq quan fa un any dels atacs.
Segons un portaveu de l'organització, els joves instal·laran tendes demà a la tarda i prepararan la pancarta de l'acampada. A les deu de la nit, tindrà lloc una cassolada de protesta i es llegirà un manifest.

Posteriorment, els participants en aquesta iniciativa ompliran la plaça d'espelmes i faran uns minuts de silenci per les víctimes de la guerra contra l'Iraq.

Per divendres, els organitzadors han preparat la taula rodona 'Iraq, un any després' i la projecció d''Hay motivo', 32 curtmetratges elaborats per directors espanyols en què es denuncia la situació actual.

Dissatbe hi haurà xerrades i un dinar popular. A la tarda, està previst que els joves marxin de l'acampada per sumar-se a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona a les cinc contra l'ocupació de l'Iraq i també de Palestina. Les manifestacions es faran en 375 ciutats de tot el món, de les quals 21 a Espanya.

Grups de joves ja van portar a terme fa un any iniciatives similars en diversos punts de la ciutat per protestar pel suport del Govern central a la guerra de l'Iraq.
Mira també:
http://www.europapress.es/europa2003/noticia.aspx?cod=20040317132442&tabID=1&ch=59

Comentaris

Tota la info a la WEB DE L'ACAMPADA
17 mar 2004
Podeu consultar el Manifest de l'acampada, l'horari i contingut de tallat de les xerrades i activitats i baixar-vos el cartell per a difondre'l, a la web de l'Acampada

http://pangea.org/acampada
Re: Grups de joves contra la guerra acamparan des de demà al costat de la Delegació del Govern a Catalunya
17 mar 2004
Al pla de Palau el que hi ha es el Govern Civil.
NO confondre amb delegacio de govern,que es al carrer Mallorca.
La confusio pot dispersar a la gent.
Sindicato Sindicat