Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Al-Qaida va anunciar al desembre la seva intenció d'atemptar a Espanya per forçar la retirada de les tropes de l'Iraq
17 mar 2004
Al-Qaida va anunciar al desembre la seva intenció d'atemptar a Espanya per forçar la retirada de les tropes de l'Iraq
Al-Qaida va anunciar el mes de desembre passat la seva intenció d''atemptar a Espanya amb "dues o tres explosions" amb l''objectiu d''augmentar la pressió social contra el Govern, aconseguir la victòria electoral del PSOE i, en últim terme, obligar a Madrid a retirar les seves tropes de l''Iraq, segons un document de la xarxa terrorista a la que va tenir accés la CNN.

Segons la pàgina d''Internet de la cadena nord-americana, el document exposava un pla per apartar a Espanya de la coalició liderada pels Estats Units a l''Iraq. El document va ser difós entre els activistes i simpatitzants d''Al-Qaida el mes de desembre passat.

El text dissenyava una estratègia per a, mitjançant atemptats terroristes, apartar del Govern al Partit Popular i situar en el seu lloc al PSOE. Posteriorment, s''esperava crear dissensions entre Washington i Madrid i, en última instància, aconseguir la retirada de les tropes espanyoles de l''Iraq.

"Creiem que el Govern espanyol no suportarà més de dues o tres explosions com molt abans que es vegi obligat a retirar (les tropes) per la pressió popular", assenyala el document. "Si les tropes estiguessin després d''aquestes explosions, la victòria del Partit Socialista estaria gairebé garantida i la retirada de les tropes espanyoles entraria en els seus arguments de campanya", afegeix el document.
Mira també:
http://www.vilaweb.com/ep/20040317024200.html

Comentaris

Al-*Qaida/ anunció en diciembre su intención de atentar a España por forzar la retirada de las tropas de Irak
17 mar 2004
Al-*Qaida/ anunció en diciembre su intención de atentar a España por forzar la retirada de las tropas de Irak

17/03/2004 02:42.

NUEVA YORK, 17

Al-*Qaida/ anunció el mes de diciembre pasado su intención de 'atentar a España con "dos o tres explosiones" con la 'objetivo de 'aumentar la presión social contra el Gobierno, conseguir la victoria electoral del PSOE y, en último término, obligar a Madrid a retirar sus tropas de la '*Iraq, según un documento de la red terrorista a la que tuvo acceso la CNN.

Según la página de 'Internet de la cadena norteamericana, el documento exponía un plan por apartar a España de la coalición liderada por los Estados Unidos al '*Iraq. El documento fue difundido entre los activistas y simpatizantes de 'Al-*Qaida el mes de diciembre pasado.

El texto diseñaba una estrategia para, mediante atentados terroristas, apartar del Gobierno al Partido Popular y situar en su lugar al PSOE. Posteriormente, se 'esperaba crear *dissensions entre Washington y Madrid y, en última instancia, conseguir la retirada de las tropas españolas de la '*Iraq.
"Creemos que el Gobierno español no soportará más de dos o tres explosiones como mucho antes que se vea obligado a retirar (las tropas) por la presión popular", señala el documento. "Si las tropas estuvieran tras 'estas explosiones, la victoria del Partido Socialista estaría casi garantizada y la retirada de las tropas españolas entraría en sus argumentos de campaña", añade el documento.

http://www.vilaweb.com/ep/20040317024200.html

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more