Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : guerra
Joves de la Plana expulsats d´una taula electoral per una enganxina!
16 mar 2004
Un grup de joves de les Alqueries (la Plana Baixa) varen ser expulsats d´una taula electoral durant el recompte de vots per lluïr una enganxina contra la manipulació informativa en relació amb els atemptats del 11-M.
Salut companyes i companys:
Vaig a contar el què va passar diumenge passat a una taula electoral de les Alqueries (la Plana Baixa).
Un grup d´amics varem anar a veure el recompte de vots el passat 14 de març amb unes enganxines al pit on es podia llegir: "Estic indignat. El govern ha mentit a la ciutadania. Govern dimissió! Solidaritat amb les víctimes!".
Be,passades les 20:00 hores, varem entrar a la taula electoral amb la nostra enganxina al pit i la nostra sorpresa va ser que les membres de la taula electoral ens varem ordenar abandonar la sala inmediatament.
Nosaltres varem demanar explicacions i ens van dir que el motiu de la nostra expulsió era que portavem la enganxina.
Despres d´un dialeg entre nosaltres i les membres de la taula electoral, nosaltres varem decidir quedar-nos a la sala.
Les interventores del PP varen pressionar per a que abandonarem la sala i inclús van voler telefonar a la Policia per a que ens expulsara del local.
Després ens varen dir que ens podíem quedar amb la condició de que ens llevarem la enganxina. Nosaltres varem dir que no ens anavem a llevar la enganxina i que no estavem incurrint en cap delicte.
Una funcionaria de l´ajuntament ens va dir que la Presidenta de la taula electoral tenia autoritat per a expulsar-nos si així ho creïa convenient. Finalment i després d´uns moments de tensió la presidenta de la taula electoral ens va ordenar que abandonarem la sala. Varem acatar la seua desició dient: " Ara ja hem vist quina és la vostra democràcia".
Nosaltres creiem que açò és una situació pròpia d´una dictadura i pensem que s´han vulnerat els nostres drets i la nostra llibertat d´expressió.
Emprendrem les accions legals oportunes.
Al diari Levante del dia 15 de març apareix la notícia a la pàgina 17.
Estavem indignats per la manipulació informativa que hem patit per part del govern en relació als atemptats terroristes del 11-M a Madrid. EL govern central ha mentit a la ciutadanía claríssimament per MOTIUS ELECTORALS. Han donat una informació falsa i manipulada.Ho considerem inacceptable, lamentable i vergonyós.
El temps ens donarà la raó. Ja ho veureu.
Necessitavem fer pública la nostra indignació i per això varem anar amb la enganxina.
La enganxina molestava a la gent del PP. Per que serà? Pensem que no cal ni explicar-ho.
Mentir a la opinió pública, en un tema tan greu com els atemptats a Madrid, és inmoral i despreciable. No respectar la llibertat d´expressió, també.
Ara estem més indignats que quan ens varem assabentar dels atentats i quan varem constatar la descarada manipulació informativa que estavem patint.
Ens reafirmem en tot el text de la enganxina i ara que cadascú reflexione.
Estem orgullosos de la resposta que va donar la gent davant del "cop d´estat informatiu". Les urnes han castigat al Partit Popular per la seua lamentable actuació en la crisi del 11-M.
Davant la mentida, la repressió i la manipulació, no anem a callar!
Alcem els punys, recuperem els somriures!
La lluita continua, guanyarem!!

Comentaris

Re: Joves de la Plana expulsats d´una taula electoral per una enganxina!
17 mar 2004
Es triste,pero dntro d su propia ley(no puedo (entre otras cosas porque no se en que marco se encuadran,ni tampoco el texto preciso,solo tengo la constancia)expresar dichas leyes) que vulneran cuando les da la gana(y si no hacen nuevas,da igual)dice, que no puede haber propaganda electoral el dia previo a las "elecciones"y menos durante ellas,asi y por muy penoso que sea estan actuando conforme a su "ley"en el caso que aqui se comenta.Aunque el texto dl pin dijera lo que decia,(ellos lo interpretan como quieren,mejor:Como les conviene!!)
Tenemos que hacer que vulneren sus propias leyes o cuando lo hayan hecho(lo hacen cuando les da la gana) actuar en consecuencia.Pero ante todo tendriamos que saber la mayoria d esas leyes para no incurrir en meteduras d pata...no se si me explico.Salud y ResistenciA!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more