Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : guerra
Golpe de estado, sí, pero del PPSOE para salvar al Rey
16 mar 2004
Por una verdadera democracia, que caigan los responsables
Están intentando hacer lo mismo que hicieron el 23 F, no dudo que el PP sea capaz de dar un golpe de estado, pero ¿quién puede creer que el rey y la policía se negasen a ello?

Han visto que el PP ha perdido no solo las elecciones, que es lo de menos, sino también la credibilidad, e intentan salvar a toda costa la legitimidad monárquica difundiendo falsos rumores.

Los gobiernos se suceden, se produce una alternancia en el sistema (que no una alternativa, no nos equivoquemos, sino, al loro, a ver qué grandes cambios nos esperan... ¿o alguien piensa que va a cambiar la Ley de extranjería, el Plan Hidrológico, las reformas laborales o incluso, algo supuestamente más inmediato, que van a retirar realmente las tropas de Iraq?) pero lo verdaderamente importante para ellos en estos momentos es salvaguardar la institución heredera del franquismo que mantendrá impoluta la rancia España Una, Grande y Libre.

Seguramente nos encontramos ante el pacto de estado gestado por el PPSOE, un pacto con un único objetivo, legitimizar al Rey, que, no lo olvidemos, es el princiapl responsable, como jefe del ejército que es, de la participación del estado español en la ocupación de Iraq, y responsable por tanto de las muertes de Atocha.

La monarquía pretende ahora beneficiarse del luto y del dolor del pueblo para mantenerse en el poder.

Es momento de exigir responsabilidades, es el momento de despertar, tomar las calles de nuevo y de llevar a cabo un verdadero cambio político:
¡¡¡REPÚBLICA YA!!!

Comentaris

Re: Golpe de estado, sí, pero del PPSOE para salvar al Rey
16 mar 2004
Esoy harto de decirlo.La monarquía asquerosa está detrás de toda la mierda.Hace muuucho tiempo
Que coraje ver tantos aquí que adoran al rey.
MONARQUIA FUERA YA!!!
Re: Golpe de estado, sí, pero del PPSOE para salvar al Rey
16 mar 2004
El rei i la policia són fatxes però no tontos. El rei sabia que si signava un estat d'excepció estava signant un cop d'estat politico-militar del PP (PP branca politico-militar-cope).

Aquest cop era inviable : totalment impresentable de cara a Europa. França i Alemanya haurien aprofitat per castigar Espanya i treure-li d'immediat les subvencions que mama a galet. El turisme podria haver-se enfonsat en un instant, i amb ell tot el boom immobiliari. La caiguda de la construcció haguera arrossegat a tota l'economia i la situació es podria haver tornar molt i molt "complicada" en poc temps.

Tampoc era gaire factible de cara als Estats Units, que van pel món fent veure que les seves invasions són "per la democràcia". Un aliat fonamental (trío de les Açores) que fa un cop d'estat a casa seva no és precisament una bona tarja de presentació ni per a les seves pallassades pseudo-democràtiques. Al Regne Unit el cop d'estat encara s'hauria encaixat pitjor ...

És evident que un cop restablerta "la democràcia" el rei no hauria tingut cap suport social i la monarquia hauria desaparegut per a sempre més.

El rei i sobretot els seus assessors no són tontos ...

D'altra banda, l'exèrcit està dolgut per l'assumpte del Iakolev i a ningú se li escapa que la decisió d'enviar tropes a l'Irak no contribueix precisament a incrementar la seva popularitat, que es troba sota mínims, amb les tropes molt per sota del nivell numèric que s'havien fixat com a objectiu. Que hi guanyaven en aquest cop d'estat ?. En aquest moment ni s'estava escardant el capitalisme ni trontollava massa l'unitat d'Espanya. De fet, la seva intervenció hauria fet incrementar la reivindicació independentista a totes les nacionalitats oprimides ...

No descarto que davant el referèndum del Pla Ibarretxe, i sota el comandament del rei i obeïnt al govern constitucional, l'exèrcit pugui arribar a intervenir ...però ara no era el moment. Sobretot tenint en compte que una part de l'exèrcit (el CNI) sabia perfectament que havia estat Al-Qaida i que la intervenció militar acabaria en el pitjor descrèdit intern i extern ...

Coses similars podria argumentar sobre la policia.

Una altra cosa és que Aznar & cia hagin pogut intentar un estat d'excepció i un ajornament de les eleccions ...és possible, tot i que també ho dubto.
anda, el CNI sabe idiomas!
18 mar 2004
Pues mira que es curioso que las primeras cartas en indimedia galiza y en indimedia barna para negar el rumor se parecen muchisimo... salvo en el idioma. Huele a pensamiento unico, la unica duda es si es unico de los unos o de los otros.
Sindicat Terrassa